Gebelik mi çiçeklerim yerleşme ağrısı mı sizce

daisyybal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
14
0
1
28
Selam çiçek kızlarım benim 4 ağustosta reglm başladı 8 ağustosta bitti pcosum var ama regl ağrım yılda bir kere olur regl döngğm çok dengesiz 18 ağustos da ise birlikteliğimiz oldu birde 1 eylül de ama bi kaç gündür yatınca kasıkta batmalar leğen kemiğime vuran ufak ağrılar sancı gibi kısa süreli ağrı batma gibi alt karnım şişlik sanki göbeğim geriliyor gibi bazen ama yatınca ağrılarımı o dolgun hissini hissediyorum ara ara sizce yerleşme sancısı vs gebelik başlangıcı olabilir mi test yapıcam yarın ama size sormak istedim

Yerleşme ağrısı da, gebelik başlangıcında da ekstra bir şey hissetmedim. Sadece regle 5-6 gün kala çok baş ağrım oldu (normalde hiç başı ağrıyan biri değilimdir ve gebelikte de hala başım çok ağrıyor) ve regle 5 gün kala bel ağrısı yaşadım. Reglim çok düzenli olduğu ve regl öncesinde bel ağrısı da yaşamadığım için şüphelenip test yaptım ve çok silik çizgiyle öğrendim ama test yapmasam hamileyim diyemezdim çünkü belirtiler 6. Haftadan sonra başladı öncesinde başka belirti yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…