Gebelik mi degil mi?

juliettaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
65
40
3
25
İdrar testi pozitif çıktı cift cizgi. Beta hcg testi yaptım 303,6 cikti. Herkes hamilesin diyor. Ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bebek tutunmadan düştü. Hemşire arkadaşım diyor ki Rahim kalinlasmis olabilir o yüzden pozitif çıkmış olabilir. Kesin hamile değilsin 1 2 haftaya görürüz diyor. Sizce nedir? Yasayan var mi böyle bisey?

İdrar testi pozitif çıktı cift cizgi. Beta hcg testi yaptım 303,6 cikti. Herkes hamilesin diyor. Ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bebek tutunmadan düştü. Hemşire arkadaşım diyor ki Rahim kalinlasmis olabilir o yüzden pozitif çıkmış olabilir. Kesin hamile değilsin 1 2 haftaya görürüz diyor. Sizce nedir? Yasayan var mi böyle bisey?
İlk defa duydum

Sacmalik gibi geldi bana, ben olsam 2 gun sonra testi tekrar ederim kadin doguma giderim dusuk vs olmasin diye ilac baslamasini isterim

Baya gebesiniz, 2 günde bir artışa baktırın 1500 lerde vajinal 3000lerde karından keseyim görürsünüz hayırlısıyla. İyi bir kadın doğum uzmanı ile takiplerinize başlayın kendinizi de üzmeyin 🙏

Kan testi sonucunun yanında referans aralıkları yazıyor.
Hemşire arkadaşınız tıp ilmine yeni bi soluk getirecek ise bilemiyoruz tabi ki….

Back
X