Gebelik mi kuruma çizgisi mi?

Tubba53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
47
11
3
35
Arkadaşlar adet gecikmem vardı 15 gün önce kan 0.10 değer 2 çıktı ve hala adet olmadım. Dün evde test yaptım. İlk 7 dksında baktığımda hiç birşey yoktu ama gece ve sabah baktığımda böyle çizgi gördüm. 7 yıllık evliyim birçok kez test yaptım 3 düşüğüm var yaptıgım her testen sonra saatlerce baktugum bilirim ama asla, böyle bişey olmadı ilk kez basıma gelıo yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 16561553875412012920662641340401.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 2.765
Testler ilk iki dakika için dogru gosterdigini biliyorum benimdw beklemis bir testim iki cizgi cikmisti sonra sabah ilk idrarla denedigimde negatifti sende testi tekrarlayabilirsin canim

Adet gecikmesi varsa, inşallah hamilesindir. Geç döllenme olmuş olabilir

kuruma çizgisinin pembe olduğunu hiç görmedim. ben 2 gebelik yaşadım 2si de ilerleyen süreçte düşüğe döndü ama bundan da silik bi çizgi ile öğrenmiştim. bana var gibi geldi. bence ya erken gebelik testi ile doğrulayın ya da kan verin garanti olsun :)

Testler ilk iki dakika için dogru gosterdigini biliyorum benimdw beklemis bir testim iki cizgi cikmisti sonra sabah ilk idrarla denedigimde negatifti sende testi tekrarlayabilirsin canim
İnşallah düşük değildir de dediğiniz gibi olur.. İki test birden yaptım ikisindede aynı oldu

Hayırlısı ile inşallaj isteyen herkese rabbim sağlıklı evlat nasip etsin.

Evet gecikme var ama şuan kahveren lekelenme de var korkuyrum düşük yapmaktan gene
Bende iki kızıma hamile kaldığımda ikisinde de kahverengi lekelenme yaşadım.Çok şükür sorunsuz hamilelik geçirdim.Siz de içinizi ferah tutun.İnşallah bebeğiniz size tutunuyordurUmarım en kısa zamanda müjdeli haberi alırsınız

İnşallah bakalım umarım sağlıklıdır ve kuruma cizgisi değildir bakalım bu akşamda evde test yapacam aynı mı olacak bakacam

İnşallah bakalım umarım sağlıklıdır ve kuruma cizgisi değildir bakalım bu akşamda evde test yapacam aynı mı olacak bakacam
Dualarım sizinleGüzel haberlerinizi bekliyorum Sonucu öğrendiğinizde yazarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…