- 7 Temmuz 2021
- 7
- 3
- 16
- Konu Sahibi KelebekkEtkisi
Herkese merhaba.Başka bir konu başlığına yazmıştım ama kimseden cevap alamadım.
Çok sağlıklı bir regl düzenim olmasa da her ay maks. 3-4 gün gecikmelerim olur.Periyotlarda bir hafta kala göğüs hassasiyeti ve karın şişkinliğim başlar.Son reglimde hiçbir belirti yaşamadan ama gününde gelmeye başladı.Fakat bir türlü sökemedim.Her lavaboya girdiğimde bir günlük pedi dolduracak şekilde yaklaşık 3 hafta sürdü akıntılarım.Sonrasında reglimin gecikeceğini tahmin ediyordum ama yaklaşık iki buçuk hafta oldu gecikmem.Olmam gereken günde şişkinlik ve göğüs hassasiyetim başladı ve hala gelen giden yok
son reglden sonra korunmasız bir dönem geçirdik eşimle nasıl olsa düzen yok birşey olmaz diye.Geçen sabah apandisitten şüphelenecek kadar şiddetli yerimden kıpırdayamadığım bir sağ kasık sancısıyla uyandım.Ertesi gün test yaptım negatif çıktı.Hala ara ara şimdi geliyor galiba dediğim karın ağrıları oluyor ve hala göğüslerim çok hassas.Buarada muayeneden korktuğum için doktora gidemiyorum
Napacağımı şaşırdım.Biraz daha bekleyip yine bir test yapsam mı diye düşünüyorum.Bir de göğüs halkalarımda koyulaşma yok ama etrafını saran damarlar inanılmaz belirginleşti.Kist falan mı var acaba diye korkmuyor da değilim.Böyle adet düzensizlikleri yaşayan var mı?
Çok sağlıklı bir regl düzenim olmasa da her ay maks. 3-4 gün gecikmelerim olur.Periyotlarda bir hafta kala göğüs hassasiyeti ve karın şişkinliğim başlar.Son reglimde hiçbir belirti yaşamadan ama gününde gelmeye başladı.Fakat bir türlü sökemedim.Her lavaboya girdiğimde bir günlük pedi dolduracak şekilde yaklaşık 3 hafta sürdü akıntılarım.Sonrasında reglimin gecikeceğini tahmin ediyordum ama yaklaşık iki buçuk hafta oldu gecikmem.Olmam gereken günde şişkinlik ve göğüs hassasiyetim başladı ve hala gelen giden yok