GEBELİK OLABİLİR Mİ BİLGİSİ OLAM YARDIM ETSİN LÜTFEN

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Arkadaşlar daha önce de yazdım regl sonrası 5 gün korunmasız ilişkim oldu. Yaklaşık reglimden 8 gün sonra falanda kahverengi akıntı oldu. Göğüslerimde hafif şişkinlik ve ağrı, kabızlık, sürekli yattığım yerde uyuma ve halsizlik, belimde ve karnımda ara sancılar var. En son dün gittiğimiz yerde yağ kokusundan kusacak kadar oldum. 3 gündür falanda sabah bulantılarım var ve bugün yine kendi yemeğimde yağ kokusundan midem bulandı aşırı şekilde. Birde dün eşimle ilişki yaşadıktan sonra çok az kahverengi akıntı oldu ve sert ilişki değildi. Reglime 5 gün var acaba bunlar gebelik belirtisi mi ve şuan kaset testte çıkar mı? Cevaplayanlara teşekkürler 🧡

Arkadaşlar daha önce de yazdım regl sonrası 5 gün korunmasız ilişkim oldu. Yaklaşık reglimden 8 gün sonra falanda kahverengi akıntı oldu. Göğüslerimde hafif şişkinlik ve ağrı, kabızlık, sürekli yattığım yerde uyuma ve halsizlik, belimde ve karnımda ara sancılar var. En son dün gittiğimiz yerde yağ kokusundan kusacak kadar oldum. 3 gündür falanda sabah bulantılarım var ve bugün yine kendi yemeğimde yağ kokusundan midem bulandı aşırı şekilde. Birde dün eşimle ilişki yaşadıktan sonra çok az kahverengi akıntı oldu ve sert ilişki değildi. Reglime 5 gün var acaba bunlar gebelik belirtisi mi ve şuan kaset testte çıkar mı? Cevaplayanlara teşekkürler 🧡
Kaset test için erken olabilir ama kan testi sonuç verecektir

Bence bu konu çok değişik kişiden kişiye değişebilir ben reglime 8 gün kala kaset testte gölge gibi çizgiyle öğrendim kanda 23 tü hcg bat 10 kala kasık ve bel ağrıları ile başladı belirtilerim ama yumurtlama günlerini takip ediyordum planlı ve çabalanmış bir gebelik zaten benimki :) belirtiler yanıltıcı olabiliyor bazen bunu 2 yıl boyunca çok kez yaşadım :/ kaset test yanıltabilir kan sonucu kesin sonucu verecektir

belirtiler başladıysa idrar testinde çıkar bence. hormon değişikliği yüzünden bu kusmalar, kasık bel ağrıları, mide bulantılar falan. hormonlar değişmeye başladıysa artık belli olurdur

Bu kadar erken aşamada bulantı vs yapmaz gebelik genelde. Belirti kısmı çoğunlukla psikolojik oluyor ama kanlı akıntı dediğiniz yerleşme kanaması olabilir. Ben reglime 4 gün kala silik çizgi ile öğrendim erken gebelik testi alıp sabah ilk idrarla yaparsanız varsa yüksek ihtimal çıkar

Pardon sizin mesajınız eski tarihli imiş ben yeni sandım. Durumunuz nedir umarım vardır gebelik?🙏

Kızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221130_163230_947.webp
    IMG_20221130_163230_947.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 40
Back
X