Gebelik olabilir mi bu durumu yaşayan var mı bakar mısınız

Pnarylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2025
3
0
1
26
Kızlar benim son adetim 13 Hazirandı. Bugün 30. Gündeyim. 29-30 haziranda 2-3 damla leke geldı. 6-10 Temmuz arası aralıksız kasık ve iç bacak ağrısı bel ağrısı çektim. Ara ara değil sürekli ağrıyordu. Sonra geçti . 10 temmuzda gebelik testi negatif çıktı. Göğüslerim hassas. Adet olacağım zaman karnım ağrırdı ama hiç ağrımıyor göğsüm dışında bir şey hissetmıyorum akıntım beyaz gebelik olabilir mi başına gelen var mı testi ne zaman tekrarlıyım çocuğum yok bilemiyorum

Kızlar benim son adetim 13 Hazirandı. Bugün 30. Gündeyim. 29-30 haziranda 2-3 damla leke geldı. 6-10 Temmuz arası aralıksız kasık ve iç bacak ağrısı bel ağrısı çektim. Ara ara değil sürekli ağrıyordu. Sonra geçti . 10 temmuzda gebelik testi negatif çıktı. Göğüslerim hassas. Adet olacağım zaman karnım ağrırdı ama hiç ağrımıyor göğsüm dışında bir şey hissetmıyorum akıntım beyaz gebelik olabilir mi başına gelen var mı testi ne zaman tekrarlıyım çocuğum yok bilemiyorum
Olabilir olmayabilir :) yani bunu bizler de bilemeyiz pazartesi kan ver bir bak evde test yapıp uğraşma bence

Heyecandan birsürü test aldım yarın bir deneyecegım ama erken olmaz umarım
geç yumurtlamadıysanız eğer 1 ay olmuş son adetinizden testte çıkması yüksek ihtimal. Ama işte o testlerin yanıltıcı olması tedirgin ediyor insanı :) yine de aldıysanız yarın sabah ilk idrarla deneyin hatta erken gebelik testi varsa önceliğiniz onunla denemek olsun

geç yumurtlamadıysanız eğer 1 ay olmuş son adetinizden testte çıkması yüksek ihtimal. Ama işte o testlerin yanıltıcı olması tedirgin ediyor insanı :) yine de aldıysanız yarın sabah ilk idrarla deneyin hatta erken gebelik testi varsa önceliğiniz onunla denemek olsun
Sabah yaptım negatif çıktı üzdü bu durum ama regl olmadığım için bir umut bekliyorum

Vala bende temmuzun basında oldum 1 gün sürdü hala olamadım kasıklarım belım agrıo goguslerm hassas ama test negatıf cıktı

Tekrar mı alsam test bılemedım kadın dogumdan randevu aldım ta 22 sinde ama bekleyemıyorum😞

bende sizinle aynı durumdayım en son adet tarihim 13 Haziran ben 27 28 günde genelde regli olurum ona bakarak 3 4 gün gecikmem oldu ve bugün hala olmadım test yaptım sanki görünür görünmez bi çizgi var gibi 2 gündür böyle hamile olup düşük yapmaktan korkuyorum çünkü normal şartlarda 3 gün geciktiğinde çizginin belirgin olması lazımdı. 5 ay önce hamileydim o hamileliğim aynı testle 6 gün önce öğrendim her gün yaptığımda çizgi daha belirgin olurdu ancak ve 6 haftalıkken kalbi durdu kaybettim sonra kürtaj oldum. şimdi sanki çok silik silik ilerliyor tekrar düşük yapmaktan veya başka bi problem olmasından çok korkuyorum benzer deneyimi olan varsa yardımcımolabilir mi ?

Back
X