• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi bu durumu yaşayan var mı bakar mısınız

Kızlar benim bu ay olduuuuu :))) Belirtilerim regl olacak gibi karnım ağrıdı ama bir türlü regl olmadım. Bide aşırı göğüs hassasiyeti oldu biriyle sarılamıyordum bile acıyor diye. 1 hafta sabrettim ve pozitif çıktı . Şükürler olsun çok beklemeden 3. Ayda nasip oldu
Hayırlııı olsun öncelikle bende aşılama oldum bu ay 10. Günüm reglime 4,5 gün dün adet ağrısı gibi ağrım oldu akşam baya yoğundu sabah bi kalktım ağrım baya hafiflemiş böyle dalgalı ağrı ama göğüslerim çok şiş

Hayırlııı olsun öncelikle bende aşılama oldum bu ay 10. Günüm reglime 4,5 gün dün adet ağrısı gibi ağrım oldu akşam baya yoğundu sabah bi kalktım ağrım baya hafiflemiş böyle dalgalı ağrı ama göğüslerim çok şiş
Evet adet olacakmış gibi ağrı benım de dalgalı oldu gelip gidiyordu . Adet olacağım sanıp ağrı kesici aldım baktım gelmiyor test yaptım. Göğüsler de adetteki hassaslıktan çok farklı direkt anladım hamile olduğumu dokunamıyordum bile. Hala devam ediyor hassasiyet zaten . Erken öğrenmenın faydası ypk doktor bebegı görmeden hamilesin demıyor. Acele etmeyin derim. Beta hcg artacak mı diye stres olmaktan daha iyidir . İnşallah bebegınız sizinledir :) Teşekkür ederim bu arada

Back