Gebelik olabilir mi kızlar

merda9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
200
45
28
25
Kızlar merhaba kürtajdan sonra 33 günde adet oldum yumurtlama günüm kaçıncı güne denk gelir ? Kürtajdan önce de genellikle 30-31-32 gün sınra adet olurdum. Adetimin ilk gününden itibaren 9.günde ve 21.günde ilişkiye girdik acaba gebelik olabilir mi adetime de 9 gün var yorgunluk halsizlik var sadece

İnşallah hamilesindir canım yani test yapmadan bikmek mümkün değil

İnşallah hamilesindir canım yani test yapmadan bikmek mümkün değil
Yumurtlama günüm hakkında emin olamadım canım o yüzden danışmak istedim bide 9 gün kala belirti falan olur mu ki

Eğer hep 33 günde bir oluyorsan olacağın tarıhten 14 gün geriye git o senin yumurtlama dönemin canım

Yumurtlama günüm hakkında emin olamadım canım o yüzden danışmak istedim bide 9 gün kala belirti falan olur mu ki
Hamileysen evet olur. Ama bu kişiden kişiye değişir. Mesala adet olarak gibi kasık ağrır. Miğde bulanır uyuma hissi olır.

Hamileysen evet olur. Ama bu kişiden kişiye değişir. Mesala adet olarak gibi kasık ağrır. Miğde bulanır uyuma hissi olır.
Canım aslında kondom ile korunarak ilişki yaşadık herhangi bir yırtık vs yoktu ama vajina üstüne belki zevk suyu vs damlamıştır bilemedim sırt ve bel ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…