- 5 Kasım 2023
- 52
- 11
- 8
- 23
- Konu Sahibi kelebeklerrkadarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu erken gebelik testi adetim 7 gün gecikince yaptım silik çizgi çıktı yani ben öyle görüyorum ama emin olamadımAdetinize kaç gün var bir de bu test pek de güvenilir değil 2 gün sonra tekrardan test yapın eğer çizgi de koyulaşma olursa gebelik vardır demek
7 gün gecikmeye baya net çıkması lazımdı ama geç döllenme de olabilir, bir de bu kadar gecikmiş kan verseniz de net çıkar, testle uğraşmayın benceBu erken gebelik testi adetim 7 gün gecikince yaptım silik çizgi çıktı yani ben öyle görüyorum ama emin olamadım
Bu erken gebelik testi adetim 7 gün gecikince yaptım silik çizgi çıktı yani ben öyle görüyorum ama emin olamadım
7 gün gecikmeye baya net çıkması lazımdı ama geç döllenme de olabilir, bir de bu kadar gecikmiş kan verseniz de net çıkar, testle uğraşmayın bence
Yok bende gördüm inşallah vardır kan sonucunuz çıkınca haber verin hamilelik haberi duymak buralarda hoşumuza gidiyorKan da verdim sabah ama testteki çizgiyi bir tek ben mi görüyorum diye şüphe duyunca bi sormak istedim
Çok teşekkür ederimYok bende gördüm inşallah vardır kan sonucunuz çıkınca haber verin hamilelik haberi duymak buralarda hoşumuza gidiyor![]()
Yok bende gördüm inşallah vardır kan sonucunuz çıkınca haber verin hamilelik haberi duymak buralarda hoşumuza gidiyor![]()
Çok teşekkür ederim![]()
Kaç çıktı beta hcgKan sonucum negatif ama yaptığım erken gebelik testi durdukça netleşti bile biraz daha anlayamadım ama olsaydı herhalde kanda çıkardı diye düşünüyorum
Hemşire yazdı negatif diye çıkan sonucu bilmiyorum henüz e nabıza düşmemişKaç çıktı beta hcg