Gebelik olabilir mi?

leydii69

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
1.657
784
123
Arkadaşlar adet günüm geldi ama adet olmadım fakat kasıklarımda sabah baya ağrı vardı gün içerisinde de aynı şekilde ağrılı geçti ama adet yok genelde adet olacağım sırada ağrı olur bende. Test yaptım negatif çıktı 🙄

Arkadaşlar adet günüm geldi ama adet olmadım fakat kasıklarımda sabah baya ağrı vardı gün içerisinde de aynı şekilde ağrılı geçti ama adet yok genelde adet olacağım sırada ağrı olur bende. Test yaptım negatif çıktı 🙄
Kimse yazmicak mii???

Biraz daha bekleyip testi tekrarlayın geç döllenme olabilir

ilk kizimda adetim 5 gun falan gecikmisdi test yaptim negatifti, sonra unutdum ama regl da olmadim.
17 gunde gorumcem sorunca hatirladim test yaptim poziyifti ama cok slikti.
ama sonuc olarak hamileydim.
yani biraz bekleyin bence hemen beli olmaya bilir

ilk kizimda adetim 5 gun falan gecikmisdi test yaptim negatifti, sonra unutdum ama regl da olmadim.
17 gunde gorumcem sorunca hatirladim test yaptim poziyifti ama cok slikti.
ama sonuc olarak hamileydim.
yani biraz bekleyin bence hemen beli olmaya bilir
İnşallah öyledir çünkü sabaha karşı adette yaşadığım karın ağrılarım oluyor ama ortada birşey yok

İnşallah öyledir çünkü sabaha karşı adette yaşadığım karın ağrılarım oluyor ama ortada birşey yok
Birde benim adet olcagim zaman tek ilk gün ağrı olurdu şuan ki öyle değil 2 gündür üst üste ağrı yaşıyorum. Normalde böyle olmaz

Back
X