Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar adet günüm geldi ama adet olmadım fakat kasıklarımda sabah baya ağrı vardı gün içerisinde de aynı şekilde ağrılı geçti ama adet yok genelde adet olacağım sırada ağrı olur bende. Test yaptım negatif çıktı
Arkadaşlar adet günüm geldi ama adet olmadım fakat kasıklarımda sabah baya ağrı vardı gün içerisinde de aynı şekilde ağrılı geçti ama adet yok genelde adet olacağım sırada ağrı olur bende. Test yaptım negatif çıktı
ilk kizimda adetim 5 gun falan gecikmisdi test yaptim negatifti, sonra unutdum ama regl da olmadim.
17 gunde gorumcem sorunca hatirladim test yaptim poziyifti ama cok slikti.
ama sonuc olarak hamileydim.
yani biraz bekleyin bence hemen beli olmaya bilir
ilk kizimda adetim 5 gun falan gecikmisdi test yaptim negatifti, sonra unutdum ama regl da olmadim.
17 gunde gorumcem sorunca hatirladim test yaptim poziyifti ama cok slikti.
ama sonuc olarak hamileydim.
yani biraz bekleyin bence hemen beli olmaya bilir