Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki böyle bir ihtimalin var canım ama bence 13.gunu test yap inşallah gebesindirYumurtlama döneminde 2 kez korunmasız ilişkiye girdik. 7.gun bugün ve kasik bel agrisi var acaba hamile olabilir miyim. Adetime 10 gun var
Inşallah yaTabiki böyle bir ihtimalin var canım ama bence 13.gunu test yap inşallah gebesindir
İnşallah bende çok merak ediyorumInşallah yadaha 7.gun belirti gösterir mi ki böyle
Hemen belirti olmaz diye biliyorum ama inşallah hamileliktirInşallah yadaha 7.gun belirti göster
Aynı durumu yaşıyoruz o zaman canımİlk hafta kaşık ağrısı oluyomu acaba bende de o durum var ama adetime 9 gün var adet öncesi de kasıklarım ağrıyo normalde
19 unda yumurtlamaya hiç dikkat etmeden biz denedik 20sinde yaptıkAynı durumu yaşıyoruz o zaman canımyumurtlamayı ne zaman gordun
Biz de 18 i19 unda yumurtlamaya hiç dikkat etmeden biz denedik 20sinde yaptık![]()
Biz de 18
Hımm inşallah hamilesindir o zmnBiz de 18 i
Valla ben de çok düşünmüyorum aslında. Ilk kez bu ay denedik hemen olmayacağını soyluyo herkesHımm inşallah hamilesindir o zmnben pek benimknn olduğunu düşünmüyorum
2 buçuk yıl oldu. Daha öncesinde sürpriz bi gebelik oldu ama düşük yaptım malesef. Rahimin hazırlanması gerekiyor diyolar ama benim bi arkadaşımın ilk ay olduEvet bende daha düşünmüyordum herkes denemeye başla deyince denedik bakalım neden hemen olmuyo acaba ne kadarlık evlisin