Gebeliğe Hazırlık Gebelik olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yasemamas

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
99
30
18
33
Yumurtlama döneminde 2 kez korunmasız ilişkiye girdik. 7.gun bugün ve kasik bel agrisi var acaba hamile olabilir miyim. Adetime 10 gun var

Yumurtlama döneminde 2 kez korunmasız ilişkiye girdik. 7.gun bugün ve kasik bel agrisi var acaba hamile olabilir miyim. Adetime 10 gun var
Tabiki böyle bir ihtimalin var canım ama bence 13.gunu test yap inşallah gebesindir

İlk hafta kaşık ağrısı oluyomu acaba bende de o durum var ama adetime 9 gün var adet öncesi de kasıklarım ağrıyo normalde

Evet bende daha düşünmüyordum herkes denemeye başla deyince denedik bakalım neden hemen olmuyo acaba ne kadarlık evlisin

Evet bende daha düşünmüyordum herkes denemeye başla deyince denedik bakalım neden hemen olmuyo acaba ne kadarlık evlisin
2 buçuk yıl oldu. Daha öncesinde sürpriz bi gebelik oldu ama düşük yaptım malesef. Rahimin hazırlanması gerekiyor diyolar ama benim bi arkadaşımın ilk ay oldu

selamlar ; aynı durum bende de var sonuç alabildiniz mi ? Hamilelik var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…