Gebelik olabilir mi ?

Ebru1391

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
558
310
53
16714459115338224791424997305863.webp
merhabalar 16 aylık bir bebeğim var. Eşimle birliktelik sırasında prez.yirtildi. ve bugün ovulasyon gunummus . Bebeğimi emzirdigim için de ertesi gün hapı kullanmadım. Hamilelik olasılığı nedir sizce bir kereden olur mu acaba 🥺 ekrandaki ovu testi

Eki Görüntüle 3178871 merhabalar 16 aylık bir bebeğim var. Eşimle birliktelik sırasında prez.yirtildi. ve bugün ovulasyon gunummus . Bebeğimi emzirdigim için de ertesi gün hapı kullanmadım. Hamilelik olasılığı nedir sizce bir kereden olur mu acaba 🥺 ekrandaki ovu testi
Ovulasyon testine bakılırsa yumurtlama günü ama tabi ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var ki ben canım gebelikte olabilir gebelik testi yazmanda fayda var

Eki Görüntüle 3178871 merhabalar 16 aylık bir bebeğim var. Eşimle birliktelik sırasında prez.yirtildi. ve bugün ovulasyon gunummus . Bebeğimi emzirdigim için de ertesi gün hapı kullanmadım. Hamilelik olasılığı nedir sizce bir kereden olur mu acaba 🥺 ekrandaki ovu testi
Eğer kolay hamile kalmaya yatkinsa vücudunuz elbette olabilir 🤗 mesela ben 13 aydır deniyorum olmuyor maalesef.

Bu biraz da şans işi olacağı varsa olur nerdeyse bir yıl ovulasyon testi kullandım dikkat ettim uğraştım olmadı sonra bir anda oluverdi her yumurtlama dönemindeki ilişkiden tabi ki hamile kalmıyoruz ama kalma şansınız var 2 hafta sonra sonucu belli olur inşallah gönlünüze göre olur

Ovulasyon testi takibi yapabilirsin canım bir sorun yoksa tabi yumurtlama günlerini değerlendirirdiniz 🤲🏻
Merhaba pcos var bende o yüzden maalesef ovulasyon yapmadım hiç ama akintilarimi Kasık ağrılarımi takip ediyorum gün aşırı ilişki deniyoruz geçen ay kimyasal geçirdim Allah'tan ümit kesilmez inşallah bir gün elbet kavusucam bebisime 🤲🤗

Bu biraz da şans işi olacağı varsa olur nerdeyse bir yıl ovulasyon testi kullandım dikkat ettim uğraştım olmadı sonra bir anda oluverdi her yumurtlama dönemindeki ilişkiden tabi ki hamile kalmıyoruz ama kalma şansınız var 2 hafta sonra sonucu belli olur inşallah gönlünüze göre olur
Evet ben de ona inanıyorum bazen ne yaparsanız yapın olmuyo olacağı varsa da hiç bişey engel olamiyo

Back
X