Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapLütfen gören herkes cevap versin. Ben nişanlımla birlikte 3 şubatta sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım ama onda iç çamaşır vardı bende yoktu. Bu olaydan sonra 27 şubatta normal adet gördüm. Adetim çok düzenli değil bazen 35 bazen 40. Gün olur. 27 şubatta ki adetten sonra yumurtlamamın erken olduğunu farkettim normalde adet dönemim uzun olduğu için yumurtlama da 21. Gün başlıyordu şeffaf akıntının fazlalaşmasıyla anlıyordum ama bu sefer hemen adetten 13 gün sonra o şeffaf akıntıda fazlalaşma oldu bu ay erken olacağım diye düşündüm ve bir kaç gün sonra göğüs ağrısı başladı her zaman adet öncesi 10 gün önceden baslar ama bu sefer 10 gün acıdıktan sonra 2 3 gün sadece sabahları acıdı gün içinde kkqybıldu son 2 3 gündür de yok denecek kadar az bir acı kaldı dokununca falan göğüslerim de büyüdü normalde acı adet olana kadar devam eder sonra biterdi ama adet olmadan acı çok hafifledi ve göğsüm büyüdü o ilişkiden sonra adet olmama rağmen bir hamilelik söz konusu olabilir mi lütfen cevap verin korkmaya başladım böyle bi durum yaşayan var mı
Hamilelik olabilir mi yaniTest yap
KorkuyorumTest yap
Bende olmaz diye biliyorum lütfen kızmayın gerçekten korkuyorum göğüslerimde öyle anlattığım gibi şeyler olunca korktum işte
Adet görmeme rağmen miTest yap derim cnm hamile olabilirsin
Ya çok teşekkür ederim siz içimi rahatlattınız ama hamile olabilirsiniz diyo birisi de iyice korktum simdiYumurtlama döneminde göğüs hassasiyeti olabilir normaldir. Bende de hep oluyordu. Korkmayın hamile değilsiniz.
Nisanlinizin iç çamaşırı pamuklu muydu polyerster mi?Lütfen gören herkes cevap versin. Ben nişanlımla birlikte 3 şubatta sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım ama onda iç çamaşır vardı bende yoktu. Bu olaydan sonra 27 şubatta normal adet gördüm. Adetim çok düzenli değil bazen 35 bazen 40. Gün olur. 27 şubatta ki adetten sonra yumurtlamamın erken olduğunu farkettim normalde adet dönemim uzun olduğu için yumurtlama da 21. Gün başlıyordu şeffaf akıntının fazlalaşmasıyla anlıyordum ama bu sefer hemen adetten 13 gün sonra o şeffaf akıntıda fazlalaşma oldu bu ay erken olacağım diye düşündüm ve bir kaç gün sonra göğüs ağrısı başladı her zaman adet öncesi 10 gün önceden baslar ama bu sefer 10 gün acıdıktan sonra 2 3 gün sadece sabahları acıdı gün içinde kkqybıldu son 2 3 gündür de yok denecek kadar az bir acı kaldı dokununca falan göğüslerim de büyüdü normalde acı adet olana kadar devam eder sonra biterdi ama adet olmadan acı çok hafifledi ve göğsüm büyüdü o ilişkiden sonra adet olmama rağmen bir hamilelik söz konusu olabilir mi lütfen cevap verin korkmaya başladım böyle bi durum yaşayan var mı
Nisanlinizin iç çamaşırı pamuklu muydu polyerster mi?
Pamuk gibi değildiNisanlinizin iç çamaşırı pamuklu muydu polyerster mi?
Bence yoktur imkansızHamilelik olabilir mi yani
Çok teşekkür ederim siz önce ki açtığım konuda da cevap vermiştiniz böyle şeyler duydukça içim rahatlıyorBence yoktur imkansız
Muhtemelen polyester ağırlıklı o zaman. Polyester kumaşlar içeriğindeki kimyasallar nedeniyle spermleri öldürüyor, merak etmeyin hamile olma ihtimaliniz yok.Pamuk gibi değildi
Zaten içime boşalma gibi bir durum olmadı ama yine de acaba dedim yani göğüslerim de ilk defa böyle oldu adet dönemimden 10 gün önce başlar adet olunca dururdu şimdi iste 10 gün acıdı 3 4 gündür çok hafifledi hormonlarımla alakalı olabilir o zamanMuhtemelen polyester ağırlıklı o zaman. Polyester kumaşlar içeriğindeki kimyasallar nedeniyle spermleri öldürüyor, merak etmeyin hamile olma ihtimaliniz yok.
Ben pamuklular emiyor diye biliyorum, bilemedim simdi.Muhtemelen polyester ağırlıklı o zaman. Polyester kumaşlar içeriğindeki kimyasallar nedeniyle spermleri öldürüyor, merak etmeyin hamile olma ihtimaliniz yok.
Pamuklulara sağlıksız spermler takılıp kalırken sagliklilar geçiyor. Bu konuda yapılan çalışmalar var. Hatta gebelik isteyenler için sağlıklı gebelik oluşması bakımından ilişki esnasında pamuklu çamaşırlar önermeye başladı doktorlar. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın lütfen.Ben pamuklular emiyor diye biliyorum, bilemedim simdi.
İç çamaşırın dışından benimle temas edecek kadar beklemedik aslında regl de oldum zaten ona rağmen olabilir mi diye merak ettimBen pamuklular emiyor diye biliyorum, bilemedim simdi.
Evet muhtemelen hormonal bir şey goguslerinizdeki değişimler.Zaten içime boşalma gibi bir durum olmadı ama yine de acaba dedim yani göğüslerim de ilk defa böyle oldu adet dönemimden 10 gün önce başlar adet olunca dururdu şimdi iste 10 gün acıdı 3 4 gündür çok hafifledi hormonlarımla alakalı olabilir o zaman
Bilemedim diye ekledim sonuna farkindaysaniz. Tesekkur ederim degerli bilgilendirmeniz icin.Pamuklulara sağlıksız spermler takılıp kalırken sagliklilar geçiyor. Bu konuda yapılan çalışmalar var. Hatta gebelik isteyenler için sağlıklı gebelik oluşması bakımından ilişki esnasında pamuklu çamaşırlar önermeye başladı doktorlar. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın lütfen.