- 17 Eylül 2025
- 5
- 1
- 1
- 27
Merhabalar öncelikle 2 yıllık evliyim ve bu ay bebek düşündük ve 8-10 ve 11 eylülü değerlendirdik. Yumurtlama günüm 10 Eylül gösteriyordu takvimde fakat ben 11 Eylül yumurtamın çatladığını bariz şekilde vücudumda hissettim sağ taraftaki yumurtam büyük ihtimal çatladı çünkü o gün akşamdan geceye kadar ağrı oldu orada ertesi gün sabah bi sıcak basmalar bunalmalar oldu. Ve ben o günden beri buradaki bütün yorumları soruları her şeyi okudum kafam allak bullak oldu biraz. Evde test yapacaktım yarın ama çoğu kişinin negatif çıkmış ve erken test (1 hafta sonra) yapmayı önermiyorlar. Benim de 11 eylülde yumurtlama günümdü bugün 1 hafta oldu ilk defa bebek düşündük ve böyle bi şey yaptık ben çok heyecanlıyım günlerdir geceleri bile uyuyamıyorum stres ve heyecan yapmış olabilirim. Pazartesi günü hastaneye gitmeyi düşünüyorum kan testi için adet tarihim de cuma günü (25 Eylül) aslında 4 gün sonra mı gitsem gecikirse? Ne yapmam lazım?
Bi de belirtiler olarak şunlar var galiba sık idrara çıkmaya başladım fark ediyorum bunu artı kabız ve ishal oldum ve de gaz var hatta bayağı var gaz. Belim 1 haftadır çok ağrıyor ani bir sancı giriyor. Göğüslerim de dünden beri biraz acımaya başladı. 2 gündür de sol alt karına ani sancı giriyor ve adet olacakmış gibi bi hafif sancılama yapıyor. Hafiften de bacaklarım ağrıyor. Adet günüme şu an 1 hafta var.
Bilenler yardımcı olabilir mi nasıl bi yol izlemem gerekir?
Bi de belirtiler olarak şunlar var galiba sık idrara çıkmaya başladım fark ediyorum bunu artı kabız ve ishal oldum ve de gaz var hatta bayağı var gaz. Belim 1 haftadır çok ağrıyor ani bir sancı giriyor. Göğüslerim de dünden beri biraz acımaya başladı. 2 gündür de sol alt karına ani sancı giriyor ve adet olacakmış gibi bi hafif sancılama yapıyor. Hafiften de bacaklarım ağrıyor. Adet günüme şu an 1 hafta var.
Bilenler yardımcı olabilir mi nasıl bi yol izlemem gerekir?