Gebelik olabilir mi?

baltazar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
25
0
86
Çanakkale
Kızlar 14 aralıkta regl oldum dolayısıyla 11 inde beklıyordum ama bugun halen olmadım normalde 28 gunde bır oluyorum,2 test yaptım ama negatif belkı henuz erken oldugu ıcın gorunmuyor olabılır,bebek ıstıyoruz ama heveslenmek te ıstemıyoruz,saglık ocagı yakınındayım hemen hcg için alırlarmı bılemıyorum,vars ayorumlarınızı beklıyorum sevgıler

belirtilerin varsa bence hemen kan testi yaptır.kanda daha erken çıkıo.ama idrarda en az 2-3 gün geçtikten sonra belli oluo.hadi bakalım hayırlı hbrlerini beklioruz.:66:

acaba kendım mı abartıyorum dıye de dusunuyorum bır arkadasım cok normal dedı ama 14 aralıktan hesapladıgım zaman bugun 31.gün ve normalde benım ıcın geç,28 gune gore dusununce!mantıgıma gore 14 ocakta olsam gun hesabıyla oldukca gec oluyor bu sırada 2-3 test yaptım negatıf ama henuz hcg gorulmemişte olabılır tabi

niye abartıyo olasın cnm?
bu kesin bi belirti değil tabi de anlamanın en kolay yolu, haklısın böyle dşnmekte bi test yaptırıver
allah gönlüne göre versin

canım adet tarihin üzerinden 10 geçtiği halde kan testinde çıkmadıysa gebelik yoktur..en garanti beta hcg ne baktır..

haklısınız kızlar,ben en iyisi yarın sabaha akdar olmazsam yarın erkenden kan testine gidiyim,bu sırada rüyamda bebek karyolası görmüştüm bılıyorum bu komık ama daha once de hamıle kaldıgımda bebek görmüştüm,sadece küüçük bir dipnot!

bende 2 defa evde test yaptım negaitf çıktı en sonunda gittim kan testi yaptırdım hamileyim şimdi cnmm kan çok garanti birde bir arkadaşım boşa bekleme stresten iyice geciktiriorsundur git test yaptır ki vücudun aa hamile değilmişim rahatlığı ile regl olsun demişti neyse ki hamileymişim:nazar:

darısı başına sağlık ocakları 1 gün sonra verior sonucu ama bir tıp merkezine girsen 1 saatte alıorsun sonucu fiyat araştır tabi

ok canım tşk o zaman bağlı olduğum hastaneye gıdıyım en garanti sonuç için,test yanılttı beni,sen ne kadar zaman yanı kac gun gecıkmeden sonra kan testıne gitmiştin?

Back
X