2 gün önce yaptırdım, 1 hafta beklemeliyim acaba?Bi test daha yaptır negatifse tedavinin ol canım
2 günde 2 kat artar b-hcg varsa yükselme olmuştur 1 hafta beklemeye gerek yok canım2 gün önce yaptırdım, 1 hafta beklemeliyim acaba?
Evet, bilemedim ben de. Kan testi kesin doğrudur diye yaptırdım ama..çok düşükmüş gerçekten, testte sorun çıkma ihtimali var mı acaba.
ama bugün de 4 mayıs yani, adetiniz baya gecikmiş.
O zaman ben bir test daha yaptırayım, yine sonuç aynıysa dişimi yaptırayım. Gebelik olsa değerlerin en az 50 filan olması gerekir muhtemelen.2 günde 2 kat artar b-hcg varsa yükselme olmuştur 1 hafta beklemeye gerek yok canım
Evet, bilemedim ben de. Kan testi kesin doğrudur diye yaptırdım ama..
Evet, çok psikopatça bir şeybenim 10 gün gecikti beta 1.2 çıktı ona rağmen inanmadım hamileyim dedim..
eğer kalmak istiyorsan ve bi türlü ikna edemiyorsan kendini hamile değilsindir.
kendi kendimize kurup oynuyoruz çoğu zaman en azından ben öyleyim..
2 gün daha bekle yinede geç döllenme vs olabilir bekle negatifse yaptır arkadaşım erteleme.
Evet, çok psikopatça bir şeyBir ümit erteliyorum, dişçiye gitme, röntgene girmemeye dikkat et. Beklemediğin zaman tak diye olur, beklediğinde gelmek bilmez, böyle de bir durum.
ben alışveriş merkezlerinde içeri girerken arama yerine girmiyorum elim göbeğimde kenardan geçiyorum.
töbe yarabbim
eşim artık bana deli muamelesi yapıyor aşkım salak mısın napıyosun diyor
bu sabah hastalandım yine bi hüsran ama inş siz hamilesinizdir. bekleyin 2 gün daha
benimde geçen beta < 1,20 çikti.. 5 gün geçti hala gelen giden yokbenim 10 gün gecikti beta 1.2 çıktı ona rağmen inanmadım hamileyim dedim..
eğer kalmak istiyorsan ve bi türlü ikna edemiyorsan kendini hamile değilsindir.
kendi kendimize kurup oynuyoruz çoğu zaman en azından ben öyleyim..
2 gün daha bekle yinede geç döllenme vs olabilir bekle negatifse yaptır arkadaşım erteleme.
benimde geçen beta < 1,20 çikti.. 5 gün geçti hala gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?