Gebelik olabilir mi?

sess_s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.217
4.661
133
38
Kızlar, gebelik değildir kesin diyorum ama içim rahat etmedi, yardımcı olur musunuz? Doktorum da yurt dışında, ulaşamadım. Benim nisan 25 de regl olmam gerekiyordu, olmadı. Mayıs'ın 2 sinde yani 2 gün önce kanda gebelik testi yaptırdım, beta hcg 2.0 çıktı, çok düşük olduğuna göre hamilelik yok, adet gecikti diye düşünüyorum. Çok ağrıyın bir dişim var, yaptırmak istiyorum ama içime de sinmedi bir türlü. Adet tarihinden bir hafta sonra bu değerin çok daha yüksek olması gerekirdi herhalde. Rahat rahat gidip dişimi yaptırayım mı ben?

Bi test daha yaptır negatifse tedavinin ol canım

Çok ağrı kesici kullandıysan bu ay,onlar da adetin geçikmesine neden olabiliyor.normalde gebelik olsaydı çıkması gerekirdi ama bazen geç döllenme olabiliyor.bence kan tahlilini tekrarla risk alma

çok düşükmüş gerçekten, testte sorun çıkma ihtimali var mı acaba.
ama bugün de 4 mayıs yani, adetiniz baya gecikmiş.

çok düşükmüş gerçekten, testte sorun çıkma ihtimali var mı acaba.
ama bugün de 4 mayıs yani, adetiniz baya gecikmiş.
Evet, bilemedim ben de. Kan testi kesin doğrudur diye yaptırdım ama..

benim 10 gün gecikti beta 1.2 çıktı ona rağmen inanmadım hamileyim dedim..

eğer kalmak istiyorsan ve bi türlü ikna edemiyorsan kendini hamile değilsindir.
kendi kendimize kurup oynuyoruz çoğu zaman en azından ben öyleyim..

2 gün daha bekle yinede geç döllenme vs olabilir bekle negatifse yaptır arkadaşım erteleme.

2 günde 2 kat artar b-hcg varsa yükselme olmuştur 1 hafta beklemeye gerek yok canım
O zaman ben bir test daha yaptırayım, yine sonuç aynıysa dişimi yaptırayım. Gebelik olsa değerlerin en az 50 filan olması gerekir muhtemelen.

Evet, bilemedim ben de. Kan testi kesin doğrudur diye yaptırdım ama..

yani adeti her şey etkileyebiliyor da, bu kadar gecikmeye başka ne sebep olacak ki,
belki geç döllenme olmuştur, bundan dolayı betahgc o tarihte düşüktür.
siz yeniden yaptırın bence test.

2 gün daha bekle yinede geç döllenme vs olabilir bekle negatifse yaptır arkadaşım erteleme.
Evet, çok psikopatça bir şey :confused: Bir ümit erteliyorum, dişçiye gitme, röntgene girmemeye dikkat et. Beklemediğin zaman tak diye olur, beklediğinde gelmek bilmez, böyle de bir durum.

Evet, çok psikopatça bir şey :confused: Bir ümit erteliyorum, dişçiye gitme, röntgene girmemeye dikkat et. Beklemediğin zaman tak diye olur, beklediğinde gelmek bilmez, böyle de bir durum.

ben alışveriş merkezlerinde içeri girerken arama yerine girmiyorum elim göbeğimde kenardan geçiyorum.

töbe yarabbim :rapci:
eşim artık bana deli muamelesi yapıyor aşkım salak mısın napıyosun diyor :halay::halay::halay::halay:
bu sabah hastalandım yine bi hüsran ama inş siz hamilesinizdir. bekleyin 2 gün daha

Benim ilkbahar-sonbahar gecislerinde, yeni bir ilaca baslamissam, o ay fazladan stres yapmissam, vs adetim gecikirdi. Bir arada da prolaktinim yukselmisti o zaman da gecikiyordu. Yani sebebi cok.

Ama hamile kaldigimda adet olmayinca yine adetim gecikmistir dedim, test sonucu cift cizgi oldugu halde "off yine mi adet sokturucu kullanicam" diyerek doktora gitmistim :D

ben alışveriş merkezlerinde içeri girerken arama yerine girmiyorum elim göbeğimde kenardan geçiyorum.

töbe yarabbim :rapci:
eşim artık bana deli muamelesi yapıyor aşkım salak mısın napıyosun diyor :halay::halay::halay::halay:
bu sabah hastalandım yine bi hüsran ama inş siz hamilesinizdir. bekleyin 2 gün daha

:halay::halay: Aynı psikoloji, ben de olumsuz diye düşünüyorum kafadan ama her seferinde yine canlanıveriyor :KK53: Fakat bu sefer aslında kesin değilimdir yani, kafası karıştı muhtemelen vücudun

Siz zaten testi 1 hafta gecikme ile yaptırmışsınız.
Yani hamile olsanız bu kadar düşük çıkmazdı.
Bence hamile değilsiniz.
Ama içinizin rahat etmesi açısından testi tekrarlatabilirsiniz.

benimde başima geldi
adet 29 nisanda olmam lazimdi.. 5 gün geçti hala bişey yok.
:(((

benimde geçen beta < 1,20 çikti.. 5 gün geçti hala gelen giden yok:(

Back
X