Gebelik olur mu yoksa kimyasal mı

nr2404

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
11
2
1
25
Merhaba kızlar adetim 6 gün gecikmişti 6 gün sonunda gece kanamam oldu 2 gün az az kahverengi pembe geldi sonra bitti beta hcg 23 temmuz da 1,46 çıkmıştı 28 temmuzda 0,5 idrar gebelik testinde ise bu sabah çizgi çıktı böyle durum yaşayan var mı kimyasal gebelik miydi acaba yoksa beta hcg geri yükselir mi

Testler yanıltıyor awox çok iyi pek yalancı pozitif göstermiyor deneyebilirsiniz

Kızlar merhaba benimle size bir sorum olacak benim tüp bebek transferimin dün 7. günüydü kan istediler verdim ve Beta HCG 26 çıktı bugün tekrar istediler şimdi verip geldim 19 çıktı kimyasal gebelikten şüpheleniyorlar yarın tekrar istediler fakat çok tedirginim daha önce bu durumu yaşayan var mı değer tekrardan yükselir mi acil cevap verir misiniz

Kızlar merhaba benimle size bir sorum olacak benim tüp bebek transferimin dün 7. günüydü kan istediler verdim ve Beta HCG 26 çıktı bugün tekrar istediler şimdi verip geldim 19 çıktı kimyasal gebelikten şüpheleniyorlar yarın tekrar istediler fakat çok tedirginim daha önce bu durumu yaşayan var mı değer tekrardan yükselir mi acil cevap verir misiniz
canım benim yükselip düştü. düşüş varsa yükselmesi çok zor. tekrar kan vermeli ve değerine bakmalısın eğer yükselirse dış gebelikte olabilir. 2-3 kere kan verip süreci takip etmen gerekir

canım benim yükselip düştü. düşüş varsa yükselmesi çok zor. tekrar kan vermeli ve değerine bakmalısın eğer yükselirse dış gebelikte olabilir. 2-3 kere kan verip süreci takip etmen gerekir
Öyle mi ben bir umut yükselir diye düşünüyorum çünkü bu tüp bebek süreci çok yıprattı ve bu ikinci başarısız denemem olacak eğer olumsuz olursa daha öncekinde hiç tutmamıştı dün değeri görünce havalara uçmuştum bugün 19'u görünce umudum kırıldı

Öyle mi ben bir umut yükselir diye düşünüyorum çünkü bu tüp bebek süreci çok yıprattı ve bu ikinci başarısız denemem olacak eğer olumsuz olursa daha öncekinde hiç tutmamıştı dün değeri görünce havalara uçmuştum bugün 19'u görünce umudum kırıldı
ben 2 hafta boyunca 2 günde 1 kan verip kan değerlerime baktırdım. Değer düşüyor mu yoksa düşüp yükseliyor mu vs diye süreci takip ettik. benimde ilk gebeliğimdi çok istiyoduk. ama maalesef süreç kimyasalla sonuçlandı. Yarınki kan sonucunuzla süreç biraz daha netleşmiş olur 🙏 sonuçla bizi de bilgilendirin lütfen

ben 2 hafta boyunca 2 günde 1 kan verip kan değerlerime baktırdım. Değer düşüyor mu yoksa düşüp yükseliyor mu vs diye süreci takip ettik. benimde ilk gebeliğimdi çok istiyoduk. ama maalesef süreç kimyasalla sonuçlandı. Yarınki kan sonucunuzla süreç biraz daha netleşmiş olur 🙏 sonuçla bizi de bilgilendirin lütfen
Anladım teşekkür ederim inşallah olumlu bi haber alırım buraya yazarım

Bugün yine kan verdim değerim 12'ye düşmüş 3 gün içinde bayağı geriledi o yüzden kimyasal gebelik dediler ve doktor eve gönderdi

Evet öyle tabii ki ama yine de insan çok üzülüyor peki bir şey soracağım hala benim kanamam olmadı mesela değerim düşmesine rağmen önümdeki süreç nasıl ilerleyecek bilen var mı
benim değerim 64 olunca kanamam bir anda başladı. sizinde 1-2 güne başlar eğer başlamazsa doktora görünün

Allah yardımcımız olsun ne diyelim peki kimyasal gebelikten sonra gebelik düşündünüz mü
şuan kanama sürecimin sonundayım. doktorum 1 ay korunmamızı söyledi. 2-3 adet dönemi görüp birazda kilo verip öyle tekrar denemeyi planlıyorum 🙏 ama kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik çok oluyormuş

Back
X