Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç duymadım yaşamadım da hep düzenlidir benim hamilelikten öncede aynı zamanda oldum. Çok şey söylüyorlar kasıkların ağrır göğsün şişer anlarsın diye.cocuk yapmaya karar verdiğim ilk bir ay vücudumu dinlemekten paranoyak olmuştum 2. Ay hamile kaldım hiç düşünmedim hiç birşey hissetmedimSelam kızçeler. Bu aralar etrafımdan sürekli duyduğum birşey. Hamile olmadan önce adet düzensizleşirmiş. Pkoluların hep düzensiz gerçi de. Var mı böyle birşey yaşayan gerçeklik payı var mıdır ???![]()
Yaa allah bağışlasın maşallahHiç duymadım yaşamadım da hep düzenlidir benim hamilelikten öncede aynı zamanda oldum. Çok şey söylüyorlar kasıkların ağrır göğsün şişer anlarsın diye.cocuk yapmaya karar verdiğim ilk bir ay vücudumu dinlemekten paranoyak olmuştum 2. Ay hamile kaldım hiç düşünmedim hiç birşey hissetmedim![]()
Teşekkür ederim olmazmi negatif bir insanım ben. olmaz benim çocuğum diye gezdim ortalıkta hep. yaşdan dolayı vardı 37 yaşımda doğum yaptım. ilk ay çok taktım oturup ağladıgimi bilirim 2. ay bir aydinlanma geldi banaYaa allah bağışlasın maşallahnasıl düşünmeden durdunuz herhangi bir korkunuz var mıydı olacak mı olmayacak mı diye
Ve mutlu sonn Allah bağışlasınBenim ilki kimyasaldi son 3 ay duzensizdi adetim. Şimdi 3 aylik hamileyim 20 gün gecikmisti adetim hiç bir sebep yokken. Ama bu kişiden kişiye değişir
Amin canım Rabbım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla gelsin yavrularımızVe mutlu sonn Allah bağışlasın![]()
Teşekkür ederim olmazmi negatif bir insanım ben. olmaz benim çocuğum diye gezdim ortalıkta hep. yaşdan dolayı vardı 37 yaşımda doğum yaptım. ilk ay çok taktım oturup ağladıgimi bilirim 2. ay bir aydinlanma geldi banaaman dünyanın sonu değil ya dedim olmazsa olmaz
adetim gecikti test yaptım çıktı, kan verdim çıktı çocuğu doğurana kadar inanmadım öylede negatif biriyim
![]()
Şükür öyle olduNe güzel ağlama anne burdayım demiş hemencecik
Benim yıllardır düzenli gidiyodu, hamilelik öncesi son adetimde 1 hafta şaşmıştı. Ama hamileliğe hazırlıkla ilgisi yoktur bence ya.Selam kızçeler. Bu aralar etrafımdan sürekli duyduğum birşey. Hamile olmadan önce adet düzensizleşirmiş. Pkoluların hep düzensiz gerçi de. Var mı böyle birşey yaşayan gerçeklik payı var mıdır ???![]()
Düşününce mantıksız geliyor ama bikaç kişiden duyunca ne bileyim belki tıbben bir açıklaması vardır... Ya da tesadüf. Allah bağışlasın darısı başımızaBenim yıllardır düzenli gidiyodu, hamilelik öncesi son adetimde 1 hafta şaşmıştı. Ama hamileliğe hazırlıkla ilgisi yoktur bence ya.
Pkoluyum 9 aydır istiyorum. Adetim gecikmezdi bu ay adet olmadım. Bekle Allah bekle 20 gün oldu hala yok. Sonra herkes gebelikten önce olurmus böyle falan dedi. Umut fakirin ekmeği taktım kafama işteŞükür öyle olduSiz ne zamandır istiyorsunuz pkolumusunuz
Amin inşallah hayırlı bi evlat nasip etsin Allah size.Düşününce mantıksız geliyor ama bikaç kişiden duyunca ne bileyim belki tıbben bir açıklaması vardır... Ya da tesadüf. Allah bağışlasın darısı başımıza
Benim korunmadıgım zaman 2 3 gün gecikiyo zaten evlendikten sonra böyle olduSelam kızçeler. Bu aralar etrafımdan sürekli duyduğum birşey. Hamile olmadan önce adet düzensizleşirmiş. Pkoluların hep düzensiz gerçi de. Var mı böyle birşey yaşayan gerçeklik payı var mıdır ???![]()
Benim eltimde pkolu 1 yıl sonra çocuğu oldu ..inşallah seninki de yoldadır bekletmez çokPkoluyum 9 aydır istiyorum. Adetim gecikmezdi bu ay adet olmadım. Bekle Allah bekle 20 gün oldu hala yok. Sonra herkes gebelikten önce olurmus böyle falan dedi. Umut fakirin ekmeği taktım kafama işte
Yani çok garip. Üreme sistemim kadar hayatımdaki kimse duygularımla böyle oynamadı.Benim korunmadıgım zaman 2 3 gün gecikiyo zaten evlendikten sonra böyle oldu
Yani çok garip. Üreme sistemim kadar hayatımdaki kimse duygularımla böyle oynamadı.
Bugün eşimin zoruyla yaptım negatif. Tedavi oldu mu kendiliğinden mi oldu ?Benim eltimde pkolu 1 yıl sonra çocuğu oldu ..inşallah seninki de yoldadır bekletmez çoktest yapsaydın keşke merak etmiyormusun.
Çok süreci bilmiyorum o zamanlar uzak memleketteydi pekte konuşmazlar böyle şeyleri gitti diye biliyorum doktora ama tedavimi kendiliğindenmi tam emin değilim. Sen gittin mi o mesala 4 ay adet görmediği oluyormuş halada öyle.Bugün eşimin zoruyla yaptım negatif. Tedavi oldu mu kendiliğinden mi oldu ?