Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi adet düzensizleşmesi diye birşey var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sipermiyogram içinde sinirlendim yanlış anladın😁ıkıbıçuk ay sonraya randevu verince dr ama pandemi çok etkiledi koca İstanbul’da bı hastanede buldum yapan yer ürolojı var heryerde ama sipermiyogram yapan yok
Valla şaka bi yana sinir sitres de beklemek de gerçekten zorr ee sende bsey gözükmüyor esindede yoktur bence ne zaman gideceksin sonucları göstermeye

Eklentiler

• B6F76000-2B7A-44E5-A9E8-ED57245EE09D.webp
    B6F76000-2B7A-44E5-A9E8-ED57245EE09D.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 28
Valla şaka bi yana sinir sitres de beklemek de gerçekten zorr ee sende bsey gözükmüyor esindede yoktur bence ne zaman gideceksin sonucları göstermeye
konu açtım yazdı arkadaşlar, eşim perhize uymadığı için doğru çıkmadı sanırım sonucu

randevular dolu baya sıkkntı var bazı hastaneler pandemi oldu diğer bölümler taşındı o yüzden bakalım almaya çalışıyorum canım, o arada eşimde testı gösterir dr a yerinde yokmuş dr gösteremedi sonucu

randevular dolu baya sıkkntı var bazı hastaneler pandemi oldu diğer bölümler taşındı o yüzden bakalım almaya çalışıyorum canım, o arada eşimde testı gösterir dr a yerinde yokmuş dr gösteremedi sonucu
Aynen acele etme olmayacaksa zaten olmuyor olacaksa imkansızken bile oluyor. Takma bosver

inşallah öyle bişey vardır çünkü çok düzensiz şu sıralar benim :D 25 günde bir regl oluyorum bir de arakanama oldu. Eskiler bebek aranıyor derler ama mantıken çok ilgisi yok gibi

Evet bende oyle istiyorum rahim filmi istedi gttgm yerde yoktu baska hastaneye gitmemi istedi burdaki yorumlara baktim ama cok agrili zor oldugunu soyluyolar :(( biraz dahami beklesem beklemesemmi diyede dusunuyorum
4 aydır erteliyordum korkudan. Sonomedde çektirdim. Kimsemin ağrısı olmamış orada. Benim ağrı eşiğim düşük olduğu için olacağını tahmin etmiştim ama en fazla 15 saniye filan. O da tahammül seviyesini aşacak bir şey olmadı. Farklı cihaz kullanıyorlar.

inşallah öyle bişey vardır çünkü çok düzensiz şu sıralar benim :KK70: 25 günde bir regl oluyorum bir de arakanama oldu. Eskiler bebek aranıyor derler ama mantıken çok ilgisi yok gibi
Konu gelmeyen bebekse mantık devre dışı kalıyor😁 bakalım doğru çıkarsa mutlaka yazın🙏

4 aydır erteliyordum korkudan. Sonomedde çektirdim. Kimsemin ağrısı olmamış orada. Benim ağrı eşiğim düşük olduğu için olacağını tahmin etmiştim ama en fazla 15 saniye filan. O da tahammül seviyesini aşacak bir şey olmadı. Farklı cihaz kullanıyorlar.
Sizin herhangi bir engeliniz var mıydı olmaması konusunda? Yumurtlama vs. Bir de sanırım eğer tıkanıksa acıyormuş sorun yoksa acımıyormus çektirmediğim için bilemiyorum neyle ilgisi var

Ozelmi fiuat nedir

Arkadaşlar aylar sonradan bildiriyorum öyle bisey yok galiba. Geç döllenme vs kendinizi kandırmayın sakın adetiniz geçtigi an doktora gidin altında başka şeyler çıkabiliyor

Back
X