Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, yeni yeni bebiş için denemelere başladık ve doktorum folik asit kullanmamı önerip Folbiol verdi. 2-3 gündür kullanıyorum mide bulantım oluyor. 5 mg fazla gelmiş olabilir mi?
Folidoce almıştım eczaneden ne mide bulantısı ne de baska bsiey yaptı devlet karşılamıyor onu 30 tl.gibi bi fiyatı var ama folibioldan daha iyi olduğunu duydum doktorum da çok iyi bi folikasit demişti. Tavsiye ederim
Merhaba kızlar, yeni yeni bebiş için denemelere başladık ve doktorum folik asit kullanmamı önerip Folbiol verdi. 2-3 gündür kullanıyorum mide bulantım oluyor. 5 mg fazla gelmiş olabilir mi?
5 mg günlük kullanıma çok fazla, hamileyken bile fazla. Ben hamilelik öncesi 2 ay folbiol kullandım ama haftada 1 tablet alıyordum ve folik asit içeren ıspanak, yeşil mercimek, baklagiller vb gıdaları çok tükettim hamileliğimde de doktorum premesis plus verdi içindeki folik asit miktarının yeterli olduğunu söylemişti. Gıda yönünden de çok dikkat ettim.
Bikaç gün kullandım sadece, sonra kestim dr çok fazla ve buna gerek yok dedi. Yan etki falan olmadı ama doktorunuza sorun, hamilelik özel bir durum bizim tavsiyemiz ile ilaç almak doğru olmaz
Canım mesela benim pıhtılaşma bozukluğum var.. O yüzden ben Folbiol kullanıyorum. Yan etkisi çok çünkü normal folik asitlerin 12 katı mide bulantısı baş dönmesi yapıyordu bende. O yüzden bende uyumadan önce içiyorum. Ama senin gebeliğin normal sıkıntısızsa tabii Folbiol sana fazla olur. Folidoce kullanıyordum ben pıhtılaşmayı öğrenmeden önce memnundum. Ama benim yüksek kullanmam lazım mış
Canım mesela benim pıhtılaşma bozukluğum var.. O yüzden ben Folbiol kullanıyorum. Yan etkisi çok çünkü normal folik asitlerin 12 katı mide bulantısı baş dönmesi yapıyordu bende. O yüzden bende uyumadan önce içiyorum. Ama senin gebeliğin normal sıkıntısızsa tabii Folbiol sana fazla olur. Folidoce kullanıyordum ben pıhtılaşmayı öğrenmeden önce memnundum. Ama benim yüksek kullanmam lazım mış