Evet arkadaşlar biraz tuaf bir süreçteyim. Hamilelik planladım ve sağlık sigortası yaptırdım bir ay doğum teminatim vardı onu geçtim. Şimdi bebek planlıyorduk bir dişim sızlıyordu onu yaptırıyım öyle hamile kalayım diye düşündüm. Ve süreç başladı doktor kanal tedavi dedi kanalımı bulamadı ağzım boş boşuna uyuşturulmuş oldu iknci seansı verdi gittim bu sefer yine kanalımı bulamadı ortadan dişimi delmiş dişim hiç oldu resmen sonra o dişçiden ayrıldım 3. seansa gitmedim başka doktora gittim oda dişin çok deforme olmuş dedi iki kanal buldu 3. oda bulamadı ama dişin çekime gidebilir dedi. Bir hafta içinde 3 kez anestezi yemiş oldum. Sonra bugun tekrar çağırdı gittim kanalları buldu ama diyorki dişini yapıcaz ama hamilelik planlıyosun çeksek implant yapsak daha iyi olur dişin yarın obürgün sana sıkıntı çıkartır çünkü ortadan delinmiş kırılabilir dediler. 4 kere anestezi almış oldum sinirlerim bozuldu. Sonra cumartesi günü implant yapalım dediler. Yine uyuşturcaklar ve bir hafta antibiotik kullanmak zorunda kalıcam. Bu ayı es geçmem lazım bebek için. Bir sonraki ay deniyeceğim. Hamile olursan sıkıntı olmaz zaten implantı yerleştirmiş olucaz üstünün ölçüsü için gelceksin ondada zaten bebege zarar vercek bir durum yok dediler.Ama antibiotik kullanacagım için bu ayki yumurtamı kullanmayacağım. Şimdi bu ay antibiotik kullanmam diğer ayki yumurtamı sıkıntıya sokarmı ? sizce ne yapmalıyım. beynim yandı gerçekten . Vardır bundada bi hayır demek istiyorum ama yaptırdıgım doğum sigortası bir yıllık oldugu için doğumu karşılaması için 12 ay içinde doğurmam lazım
gitti bir ayı bir ayı daha gitti kaldı 10 ay diğer ay kesin kalmam gerekiyor çünkü bebek zaten 9 ayda doğuyor. ay stres oldum iyice. beni rahatlatın lütfen.