gebelik öncesi röntgen.....

duruebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
29
3
36
merhaba arkadaşlar,
bir kaç gündür ağrım vardı . dr gittik röntgen çekmek zorunda kaldı.
regleme 6 gün var eğer gbelik varsa , bir zararı olur mu ? röntgen çektirip hamile olduğunu öğrenen var mı ? ve bir şey oldumu ? çok merak ediyorm .....sağolun...

''Doğa seni uyarmadığı sürece yaptığın hiçirşeyden sorumlu değilsin.''Yani adet günün geçmemiş ve hamileliğin kesinleşmemiş adet öncesi yapılanlar veya kullanılanlar bebeği etkilemiyormuş.

çok teşekkü ederim
cevabım için . ama insan kaydılanıyor işte ,
bir çok şey duyunca ...

sağol

canım bende akciğer röntgeni çektirdikten bi hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim..doktora birşey olur mu diye sorduğum da bana şu yanıtı verdi.."Tıpta ya hep ya hiç faktörü vardır..ortasının olma olasılığı yoktur" demişti..tıpta bebeği, röntgenin etkileyemeyeceğini, röntgenin verdiği radyosyon oranın düşük olduğundan bahsederler ama sonuçta hiç bişeyin garantisi yok tabi...bence içini rahat tut canım işallah hamilesindir..ben canımı çok sıkmıştım aman bişey olur diye sen benim yaptığımı yapma kendini doğanın akışına bırak, olacağı varsa olur...

güzel dileğin sağol,

ben çok ayıp yaşadım korkum o yüzden.
umarım güzel haberi sizinle paylaşırım
sağol

bende yaşadım aynı durumu röntgen çekildiğimde hamileymişim, çok üzülmüştüm neredeyse tüm doktorlarla görüştüm tanıdık, bana hepsinin dediği şey sen normal hayatta çok daha fazla radyasyon alıyorsun hiç bir şey olmaz sıkma canını dediler, Allah şükür bugünlere kadar geldik sağlıkla

Back
X