gebelik öncesi tavsiyeler

hicbirseymi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.175
121
163
selam arkadaşlar hamileleik öncesinde tavsiyeleriniz nelerdir kolay hamile kalabilmek için neler yapmalı neler yapılmamalı

canım öncelikle yeni topiğin hayırlı olsun. gebelik öncesi tavsiyelerde o kdar çok şey söyleniyor ki, erkekler spermin kalitesini arttırmak için keçi boynuzu kürü, kadınlarda yumurta sayısını arttırmak için soğan kürü vb bir dolu kürler var. ayrıca özellikle yumurtlama dönemlerinde havuç yemenin çok faydalı olduğu söyleniyor. hamile kalmak isteyen bayanların sigarayı mümkünse bırakması, çok kahve içelerin kafeinsiz kahveyi tercih etmesi , çok çay içenlerin açık içmesi gibi tavsiyeler okudum. ben ayrıca ovulasyon testi kullanmaya başladım. ovulasyon testi ile ilgili bir topic var. kızlar orada çok güzel anlatmış deneyimlerini. yumurtlama gününü gösteren bir test. bu test ile hamile kalan çok okudum. aynı zamanda ateş ölçme yöntemide uygulanıyor. her sabah aynı saatlerde yataktan kalkmadan ölçüyorsun ve ateşin düştüğü gün önümüzdeki 24 saat içerisinde yumurtlayacakmışsın anlamına geliyormuş. umuyorum biraz yardımcı olabilmişimdir. bu arada tabi folik asit diye bir vitamin var hamile kalmaya karar verildiğinde kullanılmaya başlanması gerekiyor. hadi bakalım bunca tavsiyenin üzerine gelsin bebişler

İlişkiden sonra hemen kalkmamak gerekiyor. Biraz yatmak gerekiyormuş diye duydum. Bi de kesinlikle kendini çocuğum olmuyor diye şartlandırmamak lazım.Üzerine düştükçe gerçekten olmuyor çünkü.

hmmm gerçekten bilgilendirici oldu bugün eşimle bu ovulasyon testi üzerine konuştuk şimdiden almam taraftarı değil eğer normal bir şekilde yumurtlamaya denk getiremezsek alırız şimdi gerek yok diyor. bu arada bu bebek denememizin ikinci ayı olacak eğer bu ay da denersek bebişi çok istioyrum er geç olacak biliyorum ama ben yinede ilk bebişim olacağı için çok heyecanlanıyorum

İlişkiden sonra hemen kalkmamak gerekiyor. Biraz yatmak gerekiyormuş diye duydum. Bi de kesinlikle kendini çocuğum olmuyor diye şartlandırmamak lazım.Üzerine düştükçe gerçekten olmuyor çünkü.

bir aradaş belinin altına yastık koy dedi bir başkası ayaklarını yukarı kaldır yat dedi bir saat boyunca gerçekten çok sıkıcı ve yorucu durum bu herkes uykuya dalıor ben öyle belimde yastık bekliyorum inş. bu emeklerin kaşılğnı görürüz :116: olası yumurtlama dönemime sadece 2 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…