pinarcuk Seni bunca özlemesem; bun Kayıtlı Üye 3 Şubat 2008 727 456 303 39 İzmir 5 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi pinarcuk #1 kizlar her hangi bir sorun yoksa tum kan tahlilleri yapildi olumluysa sonuclari vajinal muayene sart mi ? vajinal muayane olmadan anne adayi olan arkdaslar varmi araanizda.tskler.
kizlar her hangi bir sorun yoksa tum kan tahlilleri yapildi olumluysa sonuclari vajinal muayene sart mi ? vajinal muayane olmadan anne adayi olan arkdaslar varmi araanizda.tskler.
plojovic Gülüşlerinizle Alkışlayın Beni⚛️ S🍀S Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Eylül 2013 12.157 13.601 298 5 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi pinarcuk #2 Doktorun yonlendirir aslinda.Belki sadece karindan bakar.Gerekli gorurse vajinal bakar. Ben ilk gebeligimden once vajinal muayene olmamistim.
Doktorun yonlendirir aslinda.Belki sadece karindan bakar.Gerekli gorurse vajinal bakar. Ben ilk gebeligimden once vajinal muayene olmamistim.
ladess Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2012 98 40 98 5 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi pinarcuk #3 Bende şuan 6 haftalık gebeyim ,öncesinde herhangi vajinal bir muayene olmadım ,açıkcası hiç duymadım da olması gerektiğini
Bende şuan 6 haftalık gebeyim ,öncesinde herhangi vajinal bir muayene olmadım ,açıkcası hiç duymadım da olması gerektiğini