- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
- Konu Sahibi streshanim
Kızlar kafayı yemek üzereyim. 33 yaşıma yeni girdim. 5 aylık evliyim. Artık yaş itibariyle çocuk yapmam gerektiğini düşünüyorum. Fakat eşim hala ne zaman yaparız bilmiyorum modunda çok da hevesli olduğu söylenemez. 1 2 aya çalışmalara başlarız artık diye düşünüyordum. Çene bölgemde de sivilce çıkıyor ara ara. Doktora gittim zoretanin yazdı. İstemediğimi söylediğim halde zorladı resmen 2 3 ay kullan bari bi daha yağlanma yaşamazsın diye. E dedim gebelik düşünürsem ne olacak. Ilaci bıraktıktan 1 ay sonra gebe kalabilirsin dedi. Prospektuste de 1 ay sonra kalınabilir yazıyor ama yine de korkuyorum 1 ay sonra bile kalsam çocuğu etkiler mi diye. Yaşım 33 olduğu icin düşük ihtimalimi arttır mı vs. diye korkuyorum. Bi yandan eşim de bana baskı yapmaya başladı. Doktor yazdı kullanacaksınız tabi diye. Doktoru dinlemeyeceksen niye doktora gittik vs diyor. Ne bileyim bi kac ay daha ertelemek onun da işine mi geliyor anlamadım. Sizce 2 3 ay bu ilacı kullanayım mi yoksa bu yaştan sonra çocuk için riskli olur mu? Bu konuda bilgisi ve deneyimi olanlar yazarsa sevinirim.