Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama gününü takip edin test ile, çatlamadan sonraki gün ilişki yaşayın. Y kromozomu fazla dayanamadığı için o zaman erkek olur diyorlar (Ne kadar doğruluğu var bilemem).Erkek bebek icin adet bitiminden sonra kaçıncı gün ilişki olmali
Yumurtlama günü ilişkisiyle bi oğlum var Çin takvimine bak istersenErkek bebek icin adet bitiminden sonra kaçıncı gün ilişki olmali
Yumurtlamanız kaç saat sürüyor ve 1 kere mi oldu ilişkiYumurtlama günü ilişkisiyle bi oğlum var Çin takvimine bak istersen
31 saat kadar sonra çatladıYumurtlamanız kaç saat sürüyor ve 1 kere mi oldu ilişki![]()
Benim bu ay 2 gün sürdü yumurtlama 3. gün sabahında çatlamıştı ama eşim şehir dışındaydı. Önümüzdeki ayda da 2 gün sürerse ne zaman ilişki önerirsiniz31 saat kadar sonra çatladı
Canım hem yumurtlama hem çatlama günü ilişkim oldu bnim bence 2 sinde de olsunBenim bu ay 2 gün sürdü yumurtlama 3. gün sabahında çatlamıştı ama eşim şehir dışındaydı. Önümüzdeki ayda da 2 gün sürerse ne zaman ilişki önerirsiniz![]()
O zaman 2 gün yumurtlama 3. gün de çatlama derken toplam 3 gün ilişkiCanım hem yumurtlama hem çatlama günü ilişkim oldu bnim bence 2 sinde de olsun
Evet canımO zaman 2 gün yumurtlama 3. gün de çatlama derken toplam 3 gün ilişkidönüş için çok teşekkürler
Merhabalar çatlama nedir acabaYumurtlama gününü takip edin test ile, çatlamadan sonraki gün ilişki yaşayın. Y kromozomu fazla dayanamadığı için o zaman erkek olur diyorlar (Ne kadar doğruluğu var bilemem).
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
Ovülasyon testi ile yumurtlama gününüzü takip edin örneğin sabah yumurtlamayı yakalarsanız akşamına değerlendirin.Merhabalar çatlama nedir acaba![]()
Telefondan regl takvimi ovulasyoj gunlerini gosteren iyi bir app kullaniyorum oradan takip edebilir miyim pekiOvülasyon testi ile yumurtlama gününüzü takip edin örneğin sabah yumurtlamayı yakalarsanız akşamına değerlendirin.
Forumda çok fazla test yorumlayanlar var bakın derim![]()
O uygulamalara fazla güvenme, düzenli regl olsanız bile geç veya erken yumurtlama oluyor. Gebelik düşünüyorsan stres yapma ve önümüzdeki 1 ayda o testler ile deneyebilirsin.Telefondan regl takvimi ovulasyoj gunlerini gosteren iyi bir app kullaniyorum oradan takip edebilir miyim peki
Bende 3 farklı program var 3ü de farklı gösteriyorTelefondan regl takvimi ovulasyoj gunlerini gosteren iyi bir app kullaniyorum oradan takip edebilir miyim peki