Gebelik oncesinde hangi testleri yaptirmam gerekiyor?

Merhaba bende gebelik düşünüyorum bugün dahiliye bölümüne gittim gebelik planladığımı genel bir kan testi yaptırmak istediğimi söyledim kolesterol şeker vitaminler hormon testleri hepsini yaptırdı yarında kadın doğum bölümüne gideceğim sonuçlarımı gösterip genel rahim yumurtalık vs kontrolü yaptıracağım
sanırım bende oyle yapıcam bu testlerın hepsını kadın dogum yapıyormu acaba sonuclar nsıl

Ben dahiliyeye gitmenizi öneririm. Değerler alt sınıra yakın çıktığında vücudunuzda eksiklik var demekmiş, daha ortalarda ve üst sınırsa olmalıymış. Benim gittiğim doktor bana d, b12, folik hepsinin düşük olduğunu söyledi, düzenli kullandım 4. Ay hamile kaldım. Bazen bu detaylar vücudun gebe kalmasına engel olabiliyor. Yumurta kalitesini etkiliyormuş çünkü. Onun için mutlaka bu konuya yoğunlaşın. Bir de idrar tahlili idrar kültürü verin bence çünkü hamile kaldığınızda doktor istiyor, çoğu gebede de idrara fazla çıkmaya ya da yeterince su içememeye bağlı enfeksiyon sorunu oluyor. Önceden bunları çözmek gebeliğe 1-0 önde başlatır hem de sağlık için iyi
TAMAMDIR TESEKKUR EDERIM ONCE DAHILIYE SONRA KADIN DOGUM DOKTORUNA RANDEVU ALACAGIM

• Beğen
Reactions: SED
sanırım bende oyle yapıcam bu testlerın hepsını kadın dogum yapıyormu acaba sonuclar nsıl
Kadın doğumda yapıyordur benim randevum yarındı tekrar tahlil beklememek için bugün dahiliye bölümüne gittim sonuçlarım çıktı yarın direkt kadın doğuma göstereceğim d vitaminim düşük çıkmış birde şekerim çok hafif yüksek çıkmış sizde aç karnına gidin kan vermeye bugün doktor özellikle onu sordu çünkü

Kadın doğumda yapıyordur benim randevum yarındı tekrar tahlil beklememek için bugün dahiliye bölümüne gittim sonuçlarım çıktı yarın direkt kadın doğuma göstereceğim d vitaminim düşük çıkmış birde şekerim çok hafif yüksek çıkmış sizde aç karnına gidin kan vermeye bugün doktor özellikle onu sordu çünkü
Tamamdır çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Back
X