Gebelik ovülasyon testi

tsdmr-0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
15
2
1
24
IMG_0661.webp
kızlar geçen yıl temmuz da bi düşük yaptım ve 1 yıldır gebe kalamıyordum bu ay ovülasyon testi denedim 6-7-8 Temmuz pik gördüm 9 Temmuz da çatlama gördüm Ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış reglime 2-3 gün var daha sabah bi ovülasyon testi yapayım dedim Böyle çıktı gebelik testini de gecikme olursa öyle yapmayı düşünüyorum aranız da var mı ovülasyon testiyle gebelik öğrenen

Eki Görüntüle 3618576 kızlar geçen yıl temmuz da bi düşük yaptım ve 1 yıldır gebe kalamıyordum bu ay ovülasyon testi denedim 6-7-8 Temmuz pik gördüm 9 Temmuz da çatlama gördüm Ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler varmış reglime 2-3 gün var daha sabah bi ovülasyon testi yapayım dedim Böyle çıktı gebelik testini de gecikme olursa öyle yapmayı düşünüyorum aranız da var mı ovülasyon testiyle gebelik öğrenen
Ovülasyon testi biliyorsun ki sürekli silik çizgi çıkarıyor bu vücutta bulunan lh hormonuyla alakalı bu test o değeri algılıyor yani hamilelik hcg hormonunu değil. bu nedenle senin netleştirmen için gebelik testi yapman gerekli🙂

Ben daha önce gecikmem varken denedim ovulasyon testini, pik görünüyordu sürekli ama maalesef hamile değildim, ovulasyon testi bu konuda bilgi vermiyor maalesef..

Back