- 10 Nisan 2014
- 445
- 271
- 103
- 34
- Konu Sahibi yasemin010103
-
Canım bende 10 aydır deniyorum ilk aylarda benimde öyle oldu vücut şok oldu heralde birden inan bende anlam verememiştim. Ama son 4-5 aydır tıkır tıkır 28 günde bir oluyorum yine düzene oturdu. Şimdide adet olmamak için dua ediyorum hamile kalmış olayım diye.Merhabalar. Eşimle iki aydır bebek için çalışıyoruz iki aydan önce reglyim düzenli 28 günde bir olurdu ama ilk ay 23 günde adet oldum bu ayda adetim 11 gün gecikti 39 gündür adet olmadim.Gebe değilim dün kan tahlili verdim çıkmadı doktor dedi geç döllenme bile olsaydı şimdiye çıkardıbenim gibi gebelik düşünüp sadece bu sürede duzensizlik yaşayan varmı adet söktürücü verdi doktor ama başlamadım doğal adet olmak istiyorum.neden böyle oldu anlam veremiyorum
Gebelik düşündüğün için psikolojik olarak adetini geciktiriyosun canım. Aslında kafandan bu düşünceyi atsan rahatlayıp sökülecektir ama elinde değil biliyorum hepimiz yaşıyoruz bunları :) eğer gebe olmadığına eminsen bir gebenin günlüğü sayfasının adet söktürücü masajı var, ilaç kullanmak istemiyorsan bunu deneyebilirsinMerhabalar. Eşimle iki aydır bebek için çalışıyoruz iki aydan önce reglyim düzenli 28 günde bir olurdu ama ilk ay 23 günde adet oldum bu ayda adetim 11 gün gecikti 39 gündür adet olmadim.Gebe değilim dün kan tahlili verdim çıkmadı doktor dedi geç döllenme bile olsaydı şimdiye çıkardıbenim gibi gebelik düşünüp sadece bu sürede duzensizlik yaşayan varmı adet söktürücü verdi doktor ama başlamadım doğal adet olmak istiyorum.neden böyle oldu anlam veremiyorum
Canım bende 10 aydır deniyorum ilk aylarda benimde öyle oldu vücut şok oldu heralde birden inan bende anlam verememiştim. Ama son 4-5 aydır tıkır tıkır 28 günde bir oluyorum yine düzene oturdu. Şimdide adet olmamak için dua ediyorum hamile kalmış olayım diye.
Cvp yazmışım alıntıları eklememism cok pardon cevaplarım yukarıda teşekkür ederimGebelik düşündüğün için psikolojik olarak adetini geciktiriyosun canım. Aslında kafandan bu düşünceyi atsan rahatlayıp sökülecektir ama elinde değil biliyorum hepimiz yaşıyoruz bunları :) eğer gebe olmadığına eminsen bir gebenin günlüğü sayfasının adet söktürücü masajı var, ilaç kullanmak istemiyorsan bunu deneyebilirsin
Canım bizde bebek istiyoruz bu ay denedik olmadı bidahaki ay inşallah olur. Bu ay benimde reglm 3 gün erkenden oldu ama ben gebe olmak istemenin stresine bağladım durumu inşallah düzelirMerhabalar. Eşimle iki aydır bebek için çalışıyoruz iki aydan önce reglyim düzenli 28 günde bir olurdu ama ilk ay 23 günde adet oldum bu ayda adetim 11 gün gecikti 39 gündür adet olmadim.Gebe değilim dün kan tahlili verdim çıkmadı doktor dedi geç döllenme bile olsaydı şimdiye çıkardıbenim gibi gebelik düşünüp sadece bu sürede duzensizlik yaşayan varmı adet söktürücü verdi doktor ama başlamadım doğal adet olmak istiyorum.neden böyle oldu anlam veremiyorum
Merhabalar bizde 4 aydır planlıyoruz ilk 2 ay 24 sonraki 23 en son 27 oldum tekrardan bende normali 28 gündür duzenliydim yani ama burada arkadaşlar demişti banada vücut kendini gebeliğe hazırladığı için bu şekilde olabiliyor MuşMerhabalar. Eşimle iki aydır bebek için çalışıyoruz iki aydan önce reglyim düzenli 28 günde bir olurdu ama ilk ay 23 günde adet oldum bu ayda adetim 11 gün gecikti 39 gündür adet olmadim.Gebe değilim dün kan tahlili verdim çıkmadı doktor dedi geç döllenme bile olsaydı şimdiye çıkardıbenim gibi gebelik düşünüp sadece bu sürede duzensizlik yaşayan varmı adet söktürücü verdi doktor ama başlamadım doğal adet olmak istiyorum.neden böyle oldu anlam veremiyorum
Ben ilk aydan tahlillerimi yaptırdım eşim 2 ay önce gitti 8. Ayda. Ve onda sorunlar vardı takviyeye başladık. Bence gitsin önleminizi erkenden alınHadi ya inşallah benimde düzene oturur Streste çok yaptım benim ehrseyim temiz çıktı eşimin tahlil vermesi gerekli dedi doktor ama oda erken diyor doktora göndermiyorum bakalım Allah inşallah en kısa sürede nasip eder hepimize
Canım yüksek ihitimal gebeliğin stresi düzensizlik yapar aynısı başıma gelmişti çünkü gayet normal çok strese girmemeye çalışMerhabalar. Eşimle iki aydır bebek için çalışıyoruz iki aydan önce reglyim düzenli 28 günde bir olurdu ama ilk ay 23 günde adet oldum bu ayda adetim 11 gün gecikti 39 gündür adet olmadim.Gebe değilim dün kan tahlili verdim çıkmadı doktor dedi geç döllenme bile olsaydı şimdiye çıkardıbenim gibi gebelik düşünüp sadece bu sürede duzensizlik yaşayan varmı adet söktürücü verdi doktor ama başlamadım doğal adet olmak istiyorum.neden böyle oldu anlam veremiyorum
Yani hamile kalmak istediğin için her ay bu sıkıntıyı kendine yaşatıcaksın ister istemez o yüzden regl dönemini etkiliyoCanım yüksek ihitimal gebeliğin stresi düzensizlik yapar aynısı başıma gelmişti çünkü gayet normal çok strese girmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?