Gebeliğe Hazırlık Gebelik planlarken adet düzensizliği başladi...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasemin010103

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
445
269
103
34
Merhabalar. Eşimle iki aydır bebek için çalışıyoruz iki aydan önce reglyim düzenli 28 günde bir olurdu ama ilk ay 23 günde adet oldum bu ayda adetim 11 gün gecikti 39 gündür adet olmadim.Gebe değilim dün kan tahlili verdim çıkmadı doktor dedi geç döllenme bile olsaydı şimdiye çıkardı benim gibi gebelik düşünüp sadece bu sürede duzensizlik yaşayan varmı adet söktürücü verdi doktor ama başlamadım doğal adet olmak istiyorum.neden böyle oldu anlam veremiyorum

Canım bende 10 aydır deniyorum ilk aylarda benimde öyle oldu vücut şok oldu heralde birden inan bende anlam verememiştim. Ama son 4-5 aydır tıkır tıkır 28 günde bir oluyorum yine düzene oturdu. Şimdide adet olmamak için dua ediyorum hamile kalmış olayım diye.

Hadi ya inşallah benimde düzene oturur Streste çok yaptım benim ehrseyim temiz çıktı eşimin tahlil vermesi gerekli dedi doktor ama oda erken diyor doktora göndermiyorum bakalım Allah inşallah en kısa sürede nasip eder hepimize

Gebelik düşündüğün için psikolojik olarak adetini geciktiriyosun canım. Aslında kafandan bu düşünceyi atsan rahatlayıp sökülecektir ama elinde değil biliyorum hepimiz yaşıyoruz bunları :) eğer gebe olmadığına eminsen bir gebenin günlüğü sayfasının adet söktürücü masajı var, ilaç kullanmak istemiyorsan bunu deneyebilirsin

Evet dediğin gibi çok taktım heleki gecikmenin olduğu ilk günler dedim tamam ben hamileyim ama kanda negatif görünce yıkılmıştım doktorda söyledi stres ve üzüntüden olabiliyor diye dediğin yere bakacağım çok teşekkür ederim

Cvp yazmışım alıntıları eklememism cok pardon cevaplarım yukarıda teşekkür ederim

Canım bizde bebek istiyoruz bu ay denedik olmadı bidahaki ay inşallah olur. Bu ay benimde reglm 3 gün erkenden oldu ama ben gebe olmak istemenin stresine bağladım durumu inşallah düzelir

Merhabalar bizde 4 aydır planlıyoruz ilk 2 ay 24 sonraki 23 en son 27 oldum tekrardan bende normali 28 gündür duzenliydim yani ama burada arkadaşlar demişti banada vücut kendini gebeliğe hazırladığı için bu şekilde olabiliyor Muş

Ben ilk aydan tahlillerimi yaptırdım eşim 2 ay önce gitti 8. Ayda. Ve onda sorunlar vardı takviyeye başladık. Bence gitsin önleminizi erkenden alın

Canım yüksek ihitimal gebeliğin stresi düzensizlik yapar aynısı başıma gelmişti çünkü gayet normal çok strese girmemeye çalış

Kızlar regle 5 gün kaldı bugün kaset test yaptım ama koca bir negatif gördüm göğüs ağrım yoktu sırt ve bel ağrım vardı ama bugün göğüs agrimda başladı ama hafif henüz bir şişkinlik dolgunluk yok ilk kez bu ay ovulasyon testi kullandım çatlama gününü ve sonrasındaki 4 günü değerlendirdim tutmadı mu tuttu mu diye çok tereddüt ettim üzüldüm de bugün negatif görünce ne diyosunuz ne yapmalıyım pozitif olur mu regle bir gün kala baksam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…