GEBELIK PLANLARKEN AZALAN REGL KANAMASI.

inatci bebis annesi

kalbimin kıpırtısı...
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
97
163
23
38
MERHABA HANIMLAR BASLIKTANDA ANLASILACAGI GIBI YAKLASIK 4 AYDIR 2.GEBELIGIMI ALLAHIN IZNI ILE PLANLIYORUM FAKAT SON 2 AYDIR REGL KANAMSINDA 6 GUN SUREN DONEMIM 1 GUNE DUSTU BU DA BENI ENDISELENDIRDI NETTEN DE COK BISEY BULAMADIM.FIKIRLERINIZE IHTIYACIM VAR ZATEN FIKIRLERINIE DAYANARAK HAREKET ETMEK ISTIYORUM.CVP VEREN OLURSA COK SEVINIRIM.

Kist olabilir mi canım bazen kanamayi çoğaltıyor bazende bu şekilde azalıyor birde bebiş için stres mi yapıyorsun ondan da olabilir. Bir dra görünmende fayda var

oncelıkle cvp verdıgın ıcın cok tesekur ederım bundan kac ay once kıst vardı tarlusal kullandım gectı.streste yapmıyorum açıkçası yanı en azından bebek ıcın bılemedım korktum bıraz.

oncelıkle cvp verdıgın ıcın cok tesekur ederım bundan kac ay once kıst vardı tarlusal kullandım gectı.streste yapmıyorum açıkçası yanı en azından bebek ıcın bılemedım korktum bıraz.
Canım tekrar doktora görün bebiş istiyorsan adetinin bu kadar azalması iyi değil hormanlarına da bakılır hiç olmazsa inşallah sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…