Gebelik 🤰

esra8samed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
15
3
1
25
selammmm kızlar gebeliğe hazırlık yaptınız mı?? Hamileyseniz nasıl hamile kaldınız bilgi verir misiniz
Ben gebelik düşünüyorum ama sizin tecrübelerinizi de değerlendirmek istiyorum

Ben 1 yıl uğraştım, vitaminler kullandım vs vs vs, bu ay c life ile hamile kaldım
Bende vitamin kullandım baya ama sorun olduğunu düşünmüyorum kendimde tahlillerim hep yapıldı ama ilişki günlerini nasıl ayarlandığını merak ediyorum

selammmm kızlar gebeliğe hazırlık yaptınız mı?? Hamileyseniz nasıl hamile kaldınız bilgi verir misiniz
Ben gebelik düşünüyorum ama sizin tecrübelerinizi de değerlendirmek istiyorum
Ben 3 ay önceden folik asit başladım 6 ay falanda ilaç kullanmıştım ama 2.ay hamile kaldım fakat düşük oldu sonradan gün aşırı ilişkiye girdik bir adet dönemi sonrası tekrar hamile kaldım çok şükür. Yumurtlama gününü biliyorsan o günlere önem ver ama bilmiyorsan gün aşırı ve sabahları ilişki öneriliyor. İnşallah güzel haberler verirsin bize

Ben çalışmalara başlamadan 3 ay önce folik asit kullanmaya başladım. Ovulasyon testi falan hiç kullanmadım. Adet bitimi itibariyle mümkün olduğunca gün aşırı ilişki yaşadık. İlişki sonrası hemen ayağa kalkmadim 10-15 dk sırt üstü uzandım,1-2 saat tuvalete gitmemeye gayret gösterdim ve 2.denemede oldu çok şükür. Darısı başınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…