Bunda çok az bi silik çizgi görüyorum sanki ben. Varsa Erken gebelikte daha iyi çıkar. Yarın sabah yapabilirsiniz benceKızlar bu dün ki testim adetime 6 gün var bugün internetten erken gebelik testi almıştım o gelicek sizce geldiği zaman yapıyım mı yoksa daha erken mi yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün Eki Görüntüle 3308176
Evet canım belli belirsiz bir şey var erken gebelikte ilk idrar mı önemliBunda çok az bi silik çizgi görüyorum sanki ben. Varsa Erken gebelikte daha iyi çıkar. Yarın sabah yapabilirsiniz bence
Gebelik varsa ilk idrar çok da önemli değil ama sizin daha yeni bir gebelik olduğu için ilk idrarla daha iyi çıkar. Öyle yapın benceEvet canım belli belirsiz bir şey var erken gebelikte ilk idrar mı önemli
Canım benimde 10.günüm sabah erken test yaptım çıkmadı kaset yaptım silik gördüm kan verdim sabah bekliyorum şimdiKızlar bu dün ki testim adetime 6 gün var bugün internetten erken gebelik testi almıştım o gelicek sizce geldiği zaman yapıyım mı yoksa daha erken mi yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün Eki Görüntüle 3308176
2 tane almıştım da geldiğinde birini deniyim eğer yoksa 2 gün sonra yapıyım diyorum meraktan çatlarım herhaldeGebelik varsa ilk idrar çok da önemli değil ama sizin daha yeni bir gebelik olduğu için ilk idrarla daha iyi çıkar. Öyle yapın bence
İnşallah çıkar canım senin de testine bakabilir miyimCanım benimde 10.günüm sabah erken test yaptım çıkmadı kaset yaptım silik gördüm kan verdim sabah bekliyorum şimdi
Evet gördüm canım ben kimyasal geçirdim de hemen kan vermek istemiyorum moralim bozuluyorAynı seninki gibiydi benimde
İnşallah ikimizde de görürüzEvet gördüm canım ben kimyasal geçirdim de hemen kan vermek istemiyorum moralim bozuluyorinşallah senin vardır canım
Benim hiç belirtim yok canım senin var mu sonucun ne zaman çıkacakİnşallah ikimizde de görürüz
Ayy. Anlıyorum valla sizi. Ben de dayanamazdım sanırım. 2 taneyse yapın o zaman birini2 tane almıştım da geldiğinde birini deniyim eğer yoksa 2 gün sonra yapıyım diyorum meraktan çatlarım herhalde
Benimde her ay bi belirtim olurdu ama bu ay yok ama ilk kızıma hamileyken de hiç belirtim yoktu o yüzden belirtilere inanmıyorum2 gibi çıkar diye umuyorumKasık batması, sivilce bu tarz şeyler ama bunlar hep oluyordu tabii her ay
Evet canım belirti aramamk lazım benim arkadaşımda 2-3 aya kadar hiç belirti görmedi maşallah şimdi doğumu yakınBenimde her ay bi belirtim olurdu ama bu ay yok ama ilk kızıma hamileyken de hiç belirtim yoktu o yüzden belirtilere inanmıyorum
Seni takipteyim sonucun çıkınca pylaş mutlaka bende ona göre test yaparımEvet canım belirti aramamk lazım benim arkadaşımda 2-3 aya kadar hiç belirti görmedi maşallah şimdi doğumu yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?