Gebelik resime bakar mısınız

UstaOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
520
244
53
27
Kızlar bu dün ki testim adetime 6 gün var bugün internetten erken gebelik testi almıştım o gelicek sizce geldiği zaman yapıyım mı yoksa daha erken mi yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün
IMG_4435.webp

Kızlar bu dün ki testim adetime 6 gün var bugün internetten erken gebelik testi almıştım o gelicek sizce geldiği zaman yapıyım mı yoksa daha erken mi yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün Eki Görüntüle 3308176
Bunda çok az bi silik çizgi görüyorum sanki ben. Varsa Erken gebelikte daha iyi çıkar. Yarın sabah yapabilirsiniz bence

Kızlar bu dün ki testim adetime 6 gün var bugün internetten erken gebelik testi almıştım o gelicek sizce geldiği zaman yapıyım mı yoksa daha erken mi yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün Eki Görüntüle 3308176
Canım benimde 10.günüm sabah erken test yaptım çıkmadı kaset yaptım silik gördüm kan verdim sabah bekliyorum şimdi 🙏😊

Gebelik varsa ilk idrar çok da önemli değil ama sizin daha yeni bir gebelik olduğu için ilk idrarla daha iyi çıkar. Öyle yapın bence
2 tane almıştım da geldiğinde birini deniyim eğer yoksa 2 gün sonra yapıyım diyorum meraktan çatlarım herhalde 😍😅

Aynı seninki gibiydi benimde

Eklentiler

• IMG_20230927_091138_644-01.webp
    IMG_20230927_091138_644-01.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 76
2 gibi çıkar diye umuyorum 🙏 Kasık batması, sivilce bu tarz şeyler ama bunlar hep oluyordu tabii her ay

Benimde her ay bi belirtim olurdu ama bu ay yok ama ilk kızıma hamileyken de hiç belirtim yoktu o yüzden belirtilere inanmıyorum
Evet canım belirti aramamk lazım benim arkadaşımda 2-3 aya kadar hiç belirti görmedi maşallah şimdi doğumu yakın 🙏

Back
X