Gebelik riskim var mı?

Misaninpamugu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
12
-8
1
27
İyi günler herkese ben bir şey sorucaktim
Ben iki kişiyle farklı zamanlarda ilişki yaşadım ilk kişiyle yaşadıktan sonra diğer ay gecikmem oldu bı kaç hafta kadar ama adet oldum diğer ay bı baskasiyla ilişkim oldu onunla korunmasizdi ve adetim 5 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı sizce gebelik riskim var mıdır ? Hiçbir belirtin yok başka sadece adet gecikmesi

insanları yargılanmaktan vazgeçin .
Bence siz bir bebek olma ihtimali üzerinden bir bebeğin hayatıyla böyle çok normal birşeymis gibi oynamaktan ve korunmadan seks yapmaktan vazgeçin. Sevişip sevişmemek kaç kişiyle olduğunuzun hiç bir önemi yok ama korunun her zaman gebe kalma ihtimali olur

Ben iki kişiyle farklı zamanlarda ilişki yaşadım ilk kişiyle yaşadıktan sonra diğer ay gecikmem oldu bı kaç hafta kadar ama adet oldum diğer ay bı baskasiyla ilişkim oldu onunla korunmasizdi ve adetim 5 gün gecikti idrar testi yaptım negatif çıktı sizce gebelik riskim var mıdır ? Hiçbir belirtin yok başka sadece adet gecikmesi
Keske hamilelik böyle kolay olsa

Profilde yazdığı gibi yaş daha 19 sa çok yazık gerçi her türlü yazık. Hamile olabilirsiniz sonra acaba babası hangisi diyede sorarsınız. Madem çatır çatır sevişiyorsun ozaman korunmayıda bileceksin. Daha sonra kürtajla bi canlının doğma hakkını elinden almamak için korunmayıda öğrenmek zorundasın

Profilde yazdığı gibi yaş daha 19 sa çok yazık gerçi her türlü yazık. Hamile olabilirsiniz sonra acaba babası hangisi diyede sorarsınız. Madem çatır çatır sevişiyorsun ozaman korunmayıda bileceksin. Daha sonra kürtajla bi canlının doğma hakkını elinden almamak için korunmayıda öğrenmek zorundasın
Ya arkadaşım ben buraya bir şey soruyorum beni tanımayan nasıl biri olduğunu bilmeyen insanlar beni yargilasin diye sormuyorum burda kadınlar birbirine yardım etsin diye var bu site ona buna laf söyleyin diye değil çok rahatsız ettiyse cevap verme sanane seni mi gerdi soru sorduk cevaplama o zaman laf dinlemek için gelmedim soru sormadım .

Ya arkadaşım ben buraya bir şey soruyorum beni tanımayan nasıl biri olduğunu bilmeyen insanlar beni yargilasin diye sormuyorum burda kadınlar birbirine yardım etsin diye var bu site ona buna laf söyleyin diye değil çok rahatsız ettiyse cevap verme sanane seni mi gerdi soru sorduk cevaplama o zaman laf dinlemek için gelmedim soru sormadım .
Yanlış bir şey mi yaptım diye sormuyorum risk varmı diye soruyorum kimse çok temiz değil bunu unutmayin ben daha çok gencim benimde hatam bu oldu ne kadar pişman olduğunu bı Allah bı ben biliyorum

Oladabilirsiniz. Olmayadabilirsiniz. Adetiniz gecikmis. Fakat dogum kontrol yontemi kullanmaniz sizin acinizdan en mantiklisi. Yoksa bu ay olmasa bile bikac aya bebegi kucagina alirsin

Pismanmis da bı Allah bı kendi biliomus.İstersen yüz kişiyle seviş bizene ama korunmayı öğren.Hamileysen de babası kim diye konu açarsın.Sevismeyi biliosun korunmayı da öğrenmek zorundasın.Senin saçmalıkları in faturasını bı bebeğe kesemezsin.

Arkadaşım senin karın ağrım ne ?
Evet pişmanım böyle olmasını istemezdim ama oldu sen çok mu temizsin olmayan bebekdeb mi bahsediyorsun sen ben kimden diye bir şey demiyorum hamilelik riski var mı diyorum okuman mi yok beyinsiz

Arkadaşım senin karın ağrım ne ?
Evet pişmanım böyle olmasını istemezdim ama oldu sen çok mu temizsin olmayan bebekdeb mi bahsediyorsun sen ben kimden diye bir şey demiyorum hamilelik riski var mı diyorum okuman mi yok beyinsiz
3 5 kişiyle korunmadan aynı yatıp sonra hamile olabilir miyim muhabbeti yapmiorum en azından.İstersen bin kişiyle yat yavrum bizene.Korun korun.Bebek değil sadece konu.Hastalik da kapabilirsin.Beyinin de kimde olup kimde olmadığı sayende gayet net anlasilio😂😂

Back
X