gebelık romatızma

diablo

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
851
294
303
İstanbul
arkadaslar merhaba;

10 haftalık gebelıgım var ve ıltıhaplı romatızmalarım basladı. yaklsaık 20 gundur yuruyemıyorum. parol dısında da bır ılac verılemıyor maalesef. benım gıbı gebelıgınde romatızması nukseden bırılerı var mı? (ınsallah yoktur tabıı de) yada hamıleyken agrımı kesmek ve hareket kısıtlılıgmı yok etmek ıcın ne yapabılırım bana yardımcı olacak bırılerı var mı aranızda ,

yardımcı olursanız cok sevınırım cok kotuyum

Canım Allah kolaylık versin sana.ben de akut romatizma vardı ama çocukken yakalanmıştım birkaç sene penisilin tedavsi oldum sonra geçti ama o günden bu yana bacaklarım,ayaklarım arada ağrır.ne olduğu anlaşılamadı.hamilelikle çoğaldı.fazla ayakta duramiyorum,gezemiyorum sanki bacaklarım beni taşımıyor.bacak ağrısınıiyi bilirim.ama sana dua etmekten başka bişeyelimden gelmez üzgünüm canım.en iyisi uzmana danişman..

romotolojı doktoru bekleyecegız dıyor. kortızon olan dıpsopan kullanıyordum ama gebelıkte ıgneyı veremem dedı. benım en merak etııgm konu iu. 50 kiloyum ve kalca eklemlerımde olan agrı nedenıyle bedenımı tasıyamıyorum. senın bacaklarında olan hamıleyken gectımı, sankı butun hamılelıgımde boyle olacakmıs gıbı gelıyor.

geçmiş olsun canım,benim de iltihaplı romatizmam var,omurga iltihabı.İlk hamileliğimde büyük bir sıkıntı yaşamamıştım.İnşallah bu hamileliğimde de olmaz.Hamileyken de kullanabileceğin kortizonlu ilaçlar var,deltakortil gibi.Bana dr bu hapı vermişti,parolun yanında.Umarım ağrıların hafifler.

tesekkurler hepımızı allah kurtarsın suan prednol dıye kortızon hap alıyorum 3 gundur ama agrılarım hafıfledı ılacın etkısı gecınce yıne yuruyup ayga kalkamıyorum dogumunu nasıl yaptın normal yapabıldın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…