Gebelik sansim varmi

Esra1006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
18
6
1
32
Merhaba ben bir yil once 6 haftalik bebegim düştü o zamandan beri tekrar gebe kalmayinca doktora gittim tedaviye basladik gecenlerde yumurta sayimi icin gittim 1 tane yumurta vardi doktorum takip edicez bunu 1 gun sonra yine gel dedi gittigimde yumurta yoktu doktor hayirlisi beklicez dedi. Döllenmiş olabilirmi yumurta gebe kalma sansim varmi yumurtanin son gittigimizde baska olmama sebebi olabilir mi? Simdiden tesekkurler..

Merhaba ben bir yil once 6 haftalik bebegim düştü o zamandan beri tekrar gebe kalmayinca doktora gittim tedaviye basladik gecenlerde yumurta sayimi icin gittim 1 tane yumurta vardi doktorum takip edicez bunu 1 gun sonra yine gel dedi gittigimde yumurta yoktu doktor hayirlisi beklicez dedi. Döllenmiş olabilirmi yumurta gebe kalma sansim varmi yumurtanin son gittigimizde baska olmama sebebi olabilir mi? Simdiden tesekkurler..
Merhabalar : yumurta sayısının 1 olması zamanın sızın ıcın oldukca onemlı olduguna ısaret etmekte.17-18mm çapında bir folıkul kendılıgınden catladı ıse esınızın sperm ve sızın rahım tup fılmınız normal ıse gebelık olusma sansı var. Ancak bayan yası da oldukca onemlı. Bır gebelık kaybı varlıgı ve yumurtalık rezervınızın dusuk olması nedenı ıle bır an once tedavı yolunuuzun belırlenmesı gerekır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back