kızlar merhabalar, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar, ben de de şeker çıktı, çok yüksek değil ama, yememe dikkat ederek kontrol altında tutabiliyorum., hiç üzülmenizi , sinir olmanızı gerektirecek birşey yok, çevremde herkes gebelik şekeri sahibi, korkmayın en fazla insüline başlarsınız, zaten 2-3 ayımız kaldı, dayanın, stres de şekeri yükseltiyor bilesiniz, rahat olmaya, düşünmemeye çalışın lütfen, bunu 3 ay çekeceğiz başka çaresi yok, öyle değilmi, benden tavsiye, her yemek öğünlerinizde beyaz turp tüketin, üzerine limon sıkın bolca, katur kutur yiyin, ara öğünlerde salatalık yiyin, bunlar şekeri çok düşürüyor, ama biraz aç kalıyorsunuz tabii, olsun korkmayın, bebeğiniz aç kalmıyor siz kalıyorsunuz, ona da çare yok 2- 3 ay

hamiş kalmak için ne kadar çok uğraş verenleri düşünün , 2- 3 ay birazcık aç kalmışız çok mu, şükürler olsun ki , bir bebek var içimizde, böyle düşünün lütfen canlar, kepek ekmekten sakın caymayın, ama bu sırada kan haplarınızı ihmal etmeyin, çünkü kepek ekmek kansızlık yapar, bu haplarla dengelersiniz ama korkmayın, sakın poğaça , börek sakın sakın yemeyin, resmen fırlattırıyor şekeri, yemeklerinizi sebze çorba şeklinde yiyin, ben böyle yaparak 1,5 kilo verdim, bebeğim 250 gr almış

biz verirken onlar alır korkmayın yani

pilav makarna felaktemiz şu sıralar bizim, dayanmaya çalışın, çok isterseniz, 2 haftada bir 4 kaşık felan yiyin, bişe olmaz , ben öyle yapıyorum , pilav en sevdiğim şeydir, birtek ona dayanamıyorum ben, ama napalım, bu güne şükür, hadi canlar Rabbim kolaylık versin hepimize,yalnız değilsiniz unutmayın, neslimiz hep böyle, sezeryanla doğurmak istemiyorsanız ya da bebği kaybetmek istemiyorsanız 2 ay daha sıkın dişleri, hayırlı doğumlar canlar.