gebelık sekerı olan Mart 2013 annişleri

asyacans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
44
0
46
İstanbul
27 haftalık hamişim gebelik şekeri çıktı çok mutsuzum kızlar nerdeyse karnım ac gezıyorum ara ogunlerım dahıl her ogunu guzelce yapmama ragmen cok acıkıyorum az yıyorum ama dusmuyo hele haftasonundan berı moralım cok bozuk bıde pazr gunu kocısımı ıs seyahatıne gonderdım 15 gun yok onunda etkısı var sanırım sabah aclık 115 oglen tokluk 162 cıktı cıldırıcıııımmmmm

napcagımı bılmıom aynı durumda olanlar var ıse de hade buyrun paylasalım , kaynasalım ....

Bende aynıyım cnm dikkat ediyorum bende (((

Peki yaptıgın özel birsey varmı acaba sekerı dusurmek ıcın artık bu sabah tokluk pik yptı bende 198 cıktı asabım cok bozuldu bakalım oglen aclık tokluk ne cıkacak...

boyle cıktıkca acaba bıyerde hatamı yapıyorum dıyorum ama duzenlı uygulamaya calısıom dıyetı

acıl sıfalar olsun bıze ve bızım gıbı tum hamıslere ıns.

canım yapabilecek tek şey şekeri kesmen benimde çıktı 1 aydır bende dikkat ediyorum şeker yok ekmeğimi kepeki alıyorum bir ikitane halley yedim geçtiğimiz günlerde bebeğim 2 gün oyanmadı korktuk gittim şekerden dedi doktor o yüzden sende yeme Allah korusun çok kötü birşey yememekde kolay değil malesef ama bebeğin için sabrediceksin :26::26:

kızlar merhabalar, hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar, ben de de şeker çıktı, çok yüksek değil ama, yememe dikkat ederek kontrol altında tutabiliyorum., hiç üzülmenizi , sinir olmanızı gerektirecek birşey yok, çevremde herkes gebelik şekeri sahibi, korkmayın en fazla insüline başlarsınız, zaten 2-3 ayımız kaldı, dayanın, stres de şekeri yükseltiyor bilesiniz, rahat olmaya, düşünmemeye çalışın lütfen, bunu 3 ay çekeceğiz başka çaresi yok, öyle değilmi, benden tavsiye, her yemek öğünlerinizde beyaz turp tüketin, üzerine limon sıkın bolca, katur kutur yiyin, ara öğünlerde salatalık yiyin, bunlar şekeri çok düşürüyor, ama biraz aç kalıyorsunuz tabii, olsun korkmayın, bebeğiniz aç kalmıyor siz kalıyorsunuz, ona da çare yok 2- 3 ay hamiş kalmak için ne kadar çok uğraş verenleri düşünün , 2- 3 ay birazcık aç kalmışız çok mu, şükürler olsun ki , bir bebek var içimizde, böyle düşünün lütfen canlar, kepek ekmekten sakın caymayın, ama bu sırada kan haplarınızı ihmal etmeyin, çünkü kepek ekmek kansızlık yapar, bu haplarla dengelersiniz ama korkmayın, sakın poğaça , börek sakın sakın yemeyin, resmen fırlattırıyor şekeri, yemeklerinizi sebze çorba şeklinde yiyin, ben böyle yaparak 1,5 kilo verdim, bebeğim 250 gr almış biz verirken onlar alır korkmayın yani pilav makarna felaktemiz şu sıralar bizim, dayanmaya çalışın, çok isterseniz, 2 haftada bir 4 kaşık felan yiyin, bişe olmaz , ben öyle yapıyorum , pilav en sevdiğim şeydir, birtek ona dayanamıyorum ben, ama napalım, bu güne şükür, hadi canlar Rabbim kolaylık versin hepimize,yalnız değilsiniz unutmayın, neslimiz hep böyle, sezeryanla doğurmak istemiyorsanız ya da bebği kaybetmek istemiyorsanız 2 ay daha sıkın dişleri, hayırlı doğumlar canlar.

Cnm ben marketten tam buğday ekmeği aldım onunla beyaz peynir salatalık falan sandviç yiyorum sabah arada ağzıma fındık ceviz atıyorum öğlen salata falan işte makarna pilav şeker çikolata yok öyle dikkat ediyorum meyvede az yiyorum malum ondada şeker var aç kalmamaya çalış çünkü kalınca bi anda düşüp sora yediğinde yükseliyomuş bakalım sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza

AYY Yemıyorum seker tatlı cıkolata ııcım gıtsede yemıyom bu persembe kontrolum var sıkıyom dısımı ınsulın vermesın dıye

cayıda senelerdır sekersz ıcerım yedıgım tek tatlısey portakal elma oda ara ogunlerde

ay bende onu sorcaktım ya sekeru ne dusurur dıye???

benım sabah aclık hep yuksek cıkyo gece uyku surem uzun gelıyo halbukı sırf bu yuzden kahvaltıyı 06:30 da yapıyorm ama yetmıyo dusmuyo

Benim de seker cikti, doktorum iki hafta diyet yap gel dedi, cook dikkat ettim her ogunde salata yedim, her gun is yerime salata goturdum, makarna pilavi kestim. Beyaz her seyi kestim. Ne simit, ne pogaca, ne beyaz ekmek... Cayima da seker atmadim.Bol salata, bol yogurt ve sut. Gun de bir elma yedim ya da onun yerine bir iki mandalina... Sonuc 100 gr sekeri icmek igrencti ama sekerim dusmustu. Doktorum
Super dedi, ne yaptiysan devam dedi. Bu sefer o kadar bunaltmicam kendimi arada canim isterse aticam agzima. Sonucta canim istiyo cok tuttum iki hfta kendimi doktorum tatlinin sana bir faydasi yok dedi. Ama goz dimi bu da, arada kacamaklar yaparim ama aZicik... Ama salataya falan devam tabi... Salata gercekten dusuruyo kizlar... Usenmeyin aksamdan hazirlayin calisiyosaniz eger...

Ayy bı benım dusmuyo galıba yarın kontrole gıdecegım umarım ınsulıne baslatmaz cok korkuyorum

ama senın adına cok sevındım canım allah hepımıze saglık versın , mutlu mesut bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın

kızlar dun gıttım dr a cok sukur hıcbır sorunumuz yok gelısımımız cok ıyı ama dıyete devam 15 gun daha kontrol etces de artık sadece tokluklarımızı olcecez cok sukur coook mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…