gebelik şekeri olanlar bir bakar mısınız?

ataraxia12

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
7
3
8
35
Antalya
mrb arkadaşlar ben de gebelilk şekeri çıktı 100 gr yüklemede. yaklaşık 1buçuk aydır diyetteyim. ama çok sıkıldım artık her gün 1. saat toklukları ölçüp yazıyorm bir de sabah açlık. 1. sa tokluk 140ın üzerinde çıkmamalıymış ama benim sabahları genelde 140larda çıkıyo.siz neler yaptınız?

Ooo tereyagindan da mi cikiyor. Gecmis olsun. Ben daha 20. Haftadaydim. Normalde tatliya bayilan ben bu haftaya kadar nefret ettim tatlidan ama patatesi filan cok yiyiyorum. Ilk defa bu hafta yeni yeni canim cikolata filan istemeye basladi. Ben cok korkuyorum seker cikmasindan. Butun sulale seker hastasi. Nasil olacak bilmiyorum

3. hamileliğim
3 bebeğimde de şekerim çıktı
son gebeliğimde artık rekor kırmışımdır herhalde
75 lik yükleme ile 280'i gördüm
öncekilerde diyetle kurtuldum fakat ne yalan söyleyeyim ara ara kaçırdığım olmuştur.
iki hamileliğimde de 9 kilo aldım
bunda insülin almak zorundasın dedi endokrin uzmanı
çok sıkıyorum kendimi diyete harfiyen uydum hala uyuyorum. şu anda 24 haftalığım ve bir kilo almışım
ama bebek iyi çok şükür.
tek avantajı bu oldu.
diyet eziyet gibi
çalışıyorum işyerinde herkes ikram etmeye çalışıyor bir şeyleri
ve hep geri çeviriyorum
canımın çok istediği şeyleri yiyemiyorum
herkes hamilesin ye diyor ama yesem bi türlü yemesem bi türlü
hayırlı doğumlar dilerim

mrb arkadaşlar bende bugün 100gr şeker testi yaptırdım henüz doktorumla konuşmadım ama sonuçları internetten öğrendim sanırım bendede gebelik şekeri var çok üzüldüm ama inşallah bunu bahanesiyle yediklerime dikkat ederim bebeğimde daha sağlıklı beslenmiş olur diyerek kendime moral vermeye çalışıyorum sonuçlarım açlık:87, 1.saat: 198 2. saat:166, 3.saat.129 az çok internetten baktığım kadarıyla 1.ve 2. saatte yapılanlar yüksek sanırım. rabbim bu ve benzeri sıkıntılar yaşayanlara şifa ve sabır versin inş...

vallahi artık yiyeceklerin glisemik indeksine bakmaktan sıkıldım artık rüyamda tatlı yiyorum. en ufak bişeyde hemen yüksek çıkıyor. evde devamlı ölçüm yapan var mı benim gibi ve hangi marka cihaz kullanıyorsunuz? 32. haftam bitiyor benim ve yarın doktora gidicem inş çok merak ediyorum bebeğim nasıl...

Dr bana diet verdi canim sabah cay 80g kara ekmek, 40g beyaz peynir, 1 domates, istedigin kadar salatalik, 1 az sekerli meyve. Oglen 120g et, 150g pismis bugday urunu(makarna pirinc bulgur vs) ve 60g ekmek ya duble porsiyon bugday urunu veya ekmek(yani 120g ekmekse makarna yok), diledigince yesil sebze, bir adet yesil olmayan sebze(domates, havuc, vs), 1 kase yogurt, 1 az sekerli meyve. Aksama da aynisi, ama et yerine iki yumurta alabiliyosun. Iyi sanslar canim, cok zor oluyor biliyorum, bana gunde sekiz kez olcturuyor kan sekerini, sabir diliyorum sana ve bunu yasayan herkese.

Bir de, patates, kek borek, sekerli yiyecek icecek hepsi yasak. Mantiyi da 100 gram hamurun aldigi kadar yapabiliyosun, cok seyrek olarak. Kizartma yok. Salataya biraz zeytinyagi koymak disinda ve eti pisirmek icin azicik disinda yag yok.

aynen canım bende diyetteyim, hamurişi patates her türlü tatlı yiyecek yasak zaten. Allah bizlere sabır versin sen 8 kez demişsin 2. saatleri de mi ölçüosun?

Evet canim, 2.leri de olcuyorum bir tek geceleri olcmuyorum, cok gec yiyoruz maalesef

Maalesef bende de gebelik şekeri çıktı. Açlık ve tokluk herzaman iyiye, yüklemeden çıktı. Diyette. Doktorum benim de ölçüm yapmamı istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…