kızlar benimki 240 çıktı yine gitmem lazım, başka test yapıcaz ona gore bakarız doktor dedi... Tatlı cok cnm cekiyordu, cok yedim şimdi daha dikatlı olcam, nasıl duşurebilir bu seker??? bebeğe zarar var mı? bildiğim kadariyla bebekler iri olurmuş...
benim 216 çıkmıştı.
sonra 100lük yükleme yapıldı, oda yüksek çıkınca 6.aydan itibaren hep dikkat ettim.
hem hamile olup hemde dikkat etmek çok zor ama hem kendi sağlığım daha da önemlisi bebeğimin sağlığı için yapmak zorundaydım.
çok şükür sorunsuz tamamladım, şimdi ikimizde iyiyiz.
sizde sorunsuz tamamlarsınız inşallah.
24.haftamda yapılan şeker yüklememde açlık 116 çıktı.50 lik yüklemeden 1 saat sonra 254 çıktı.aşırı yüksek.100 lük yüklememde de 30 dk. 60 dk.120 dk. 180 dk dan sonra bile sekerim hiç düşmedi hep yükseldi.doktorum diyetisyene yönlendirdi.1 aydır diyetteyim.haftaya tekrar ölçülecek normale dönmediyse insüline başlıcakmışım.işim zor benim.
kızlar dikkat etmeye başladım, tatlı nerdeyse hiç yemiyorum, meyve falan yiyorum... evde olcuyorum 75 aç karnımda, 80-90 tok, şeker yuklememde nasıl çıkar? korkuyorum
kızlar bu şeker sorunu ne kadar yaygınmış yaaa.bende 2 haftadır diyetteyim aa hamileyken çok zor geldi diyet işi yaa.en iyi yönü 2 haftadır iç kilo almadım.
bakalım bu cuma ölçülecek tekrar inş. düşmüştür.iğneye gerek olmaz.
kızlar bişi sorcam bide size bu şekerin yüksek olması ayaklarda şişlik yaparmı?diyetten önce yani şekerimin yüksek olduğunu öğrendiğim dönem ayaklarım fecii şişiyordu.26. haftada filan.
sonra diyete başladım bol su içiyorum hemen ayaklarımın şişmesi geçti acaba şekerim düştümü diye düşünüyorum bende şimdi.
alakası varmıdır?inş. vardır?
24.haftamda yapılan şeker yüklememde açlık 116 çıktı.50 lik yüklemeden 1 saat sonra 254 çıktı.aşırı yüksek.100 lük yüklememde de 30 dk. 60 dk.120 dk. 180 dk dan sonra bile sekerim hiç düşmedi hep yükseldi.doktorum diyetisyene yönlendirdi.1 aydır diyetteyim.haftaya tekrar ölçülecek normale dönmediyse insüline başlıcakmışım.işim zor benim.
cnm gittinmi doktora düşmüşmü şekerin merak ettim?
benimde 190 lardaydı..2 hafta diyet yaptım öyle çok sıkı da değildi,ama tatlıyı ve karbonhidratı(pilav,makarna,ekmek,hamur işi)kestim,zaten az yiyordum düşmüş Allaha şükür. dün test yapıldı 110 çıktı iyi dedi doktor devam etcez böyle dedi..inş. seninkide düşmüştür..:CüvCüv:
kızlar dikkat etmeye başladım, tatlı nerdeyse hiç yemiyorum, meyve falan yiyorum... evde olcuyorum 75 aç karnımda, 80-90 tok, şeker yuklememde nasıl çıkar? korkuyorum
canım ben dikkat ettim düştü normale 2 haftada..karbonhidrat ve tatlı yönünden fakir,sebze meyve yönünden zengin yedim..en tatlı meyveden bile yedim..bende çok endişeleniyordum ama geçti takma sadece dikkat et..sonucu bildirirsen sevinirim..