- 20 Haziran 2017
- 484
- 572
- 23
- Konu Sahibi Karpatya0180
-
tamam dikkat edecegim bugun doktorada goruncem kisa vadede seker bebege zarar veririmi acabaTarhana da ve lahmacunda un var bu yuzden sekerin cikiyor
Un ve sekeri birakirsan kisa zamanda duzene girer
Et yumurta yogurt sebze kuruyemis agirlikli beslenmelisin
tesekkurler yardimlarimiz icin zaten 80.ile hamile kaldim 75 kiloya dustum bebegin kilosu iyi dediler o icimi rahatlatti arada seytana uyuyorum yiorum sonra cefasini ben cekiyorum rakamlari gorunce simdi kahvalti yaptim herzaman yaptigim gbi bakalm kac cikacak. sabah aclik 85 ciktiPortakal suyu yerine az miktar ayva suyu deneyebilirsin
Kisa vadede sorun olacagini sanmiyorum
Ama nefsine cok cok dur demelisin
Allah kolaylik versin
Benimde 3.cocugumda gebelik şekeri çıktı.aclik genelde 90 di. Tokluk 190 200 arasıydı.bende diyet yaptım 5 kilo alarak doğuma gittim.200 u geçmediği için insuline başlamadık.kendim sürekli ölçüyordum.yedigin birseyden oluyordur.bende yazın yediğim bir meyve şekerimi çok yükseliyordu onu kestim biraz düzene girdi.sende yediklerine dikkat et.tesekkurler yardimlarimiz icin zaten 80.ile hamile kaldim 75 kiloya dustum bebegin kilosu iyi dediler o icimi rahatlatti arada seytana uyuyorum yiorum sonra cefasini ben cekiyorum rakamlari gorunce simdi kahvalti yaptim herzaman yaptigim gbi bakalm kac cikacak. sabah aclik 85 cikti
200 u gecmezee problem olmuyormu diyetle beni doktor cok korkuttu 160 di en yuksek drgerim hastaneye yatis baslatiorum insulinle beraber dediBenimde 3.cocugumda gebelik şekeri çıktı.aclik genelde 90 di. Tokluk 190 200 arasıydı.bende diyet yaptım 5 kilo alarak doğuma gittim.200 u geçmediği için insuline başlamadık.kendim sürekli ölçüyordum.yedigin birseyden oluyordur.bende yazın yediğim bir meyve şekerimi çok yükseliyordu onu kestim biraz düzene girdi.sende yediklerine dikkat et.
3. Çocuğumda şeker çıktı ben 3 dogumumuda erken yaptım şekerle alakası yok benım doğumların.200 u gecmezee problem olmuyormu diyetle beni doktor cok korkuttu 160 di en yuksek drgerim hastaneye yatis baslatiorum insulinle beraber dediben 9 ay diyet yaparm problem deil yeterki bebegim saglikli olsun ugneye gerek kalmasin. cok kilo alir ani bebek olumu olur diyabet dogar dendi bana bebekden icin
insuline ben iyi yaklasamiyorum gebelikde olusan bi seker ise eger gebelik bitince vucudun o igneye alismasinj sekeri onun kontrol altina almasi mantkli gelmiyor. 175 cok asiri yuksek bi deger degil tabi 140 alti istio doktorlar buda bi gercek bana kalirsa ki ben oyle yaptim 10. haftadan beri erken farkedildi diyet yapiorum seker olcum cihazi aldm evde olcuyorum arada kacamak yapiyorum yukselio tabi ama en fazla 160 i gordm. evde bi o sekilde deneyin ama diyetle olmuosa maalesef ne kadar istemesekde insulin sart olcakBenimde açlık 83, 50 mg şeker yüklemesinden sonra 175 çıktı. Doktorum endokrine yönlendirdi. İnsülin başlatmasından çok korkuyorum. Umarım dediğiniz gibi 200'ün altında olanları başlatmıyorlardır. Erken doğum riski olduğu için yürüyüş yapamıyorum, hareketsizim, acaba ondan yükseliyor olabilir mi?
Cevabınız için teşekkür ederim, umarım benimde diyetle düzelir de, insüline gerek kalmaz.insuline ben iyi yaklasamiyorum gebelikde olusan bi seker ise eger gebelik bitince vucudun o igneye alismasinj sekeri onun kontrol altina almasi mantkli gelmiyor. 175 cok asiri yuksek bi deger degil tabi 140 alti istio doktorlar buda bi gercek bana kalirsa ki ben oyle yaptim 10. haftadan beri erken farkedildi diyet yapiorum seker olcum cihazi aldm evde olcuyorum arada kacamak yapiyorum yukselio tabi ama en fazla 160 i gordm. evde bi o sekilde deneyin ama diyetle olmuosa maalesef ne kadar istemesekde insulin sart olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?