Allahim hepimizin yardimcisi olsun, InsAllah sag salim saglicakla aliriz kucagimiza.Canım merhaba bana da 75 gram şeker yüklemesi yapildi
75 gram yükleme sonucu
ogtt 0. Saat 76
Ogtt 1. Saat 189
Ogtt 2. Saat 152
24+4 haftalık hamileyim
Sağlık ocağı sınırın biraz üzerinde dedi kendi doktoruma gidicem en kısa zamanda
merhaba sızın şekerınızle ılgılı ne yaptılar??ben de bugun 24+4 ken 75 mg yukleme yaptırdım açlık 81.9< 92Canım merhaba bana da 75 gram şeker yüklemesi yapildi
75 gram yükleme sonucu
ogtt 0. Saat 76
Ogtt 1. Saat 189
Ogtt 2. Saat 152
24+4 haftalık hamileyim
Sağlık ocağı sınırın biraz üzerinde dedi kendi doktoruma gidicem en kısa zamanda
Canım selam ben dahiliye için salı gününe randevu aldım yeni gidicem doktor diyet verir büyük ihtimal dedi. Meyve çok yiyormusun dedi evet dedim yiyordum özellikle günde bir muz yerdim ama yüklemeyi görünce kestim dedim tamam dedi meyveye dikkat et. Normalde ben şeker kullanan biri değilim çikolata da günde bir yerdim hamileliğimden beri onu da bıraktım çok isterse canım küçük bir dilim alıyorum sadece arada . Geçmiş olsun sağlıkla kavusalim inşallahmerhaba sızın şekerınızle ılgılı ne yaptılar??ben de bugun 24+4 ken 75 mg yukleme yaptırdım açlık 81.9< 92
1.saat 185.6 < 180
2.saat 128.2 <153 cıktı
doktor dahılıyle gorusun dedı size nasıl önlem aldılar??
ya bende hergun 1tane muz yerım hergun portakal suyu ıcıyorum mandalına falan akşam yıyorumCanım selam ben dahiliye için salı gününe randevu aldım yeni gidicem doktor diyet verir büyük ihtimal dedi. Meyve çok yiyormusun dedi evet dedim yiyordum özellikle günde bir muz yerdim ama yüklemeyi görünce kestim dedim tamam dedi meyveye dikkat et. Normalde ben şeker kullanan biri değilim çikolata da günde bir yerdim hamileliğimden beri onu da bıraktım çok isterse canım küçük bir dilim alıyorum sadece arada . Geçmiş olsun sağlıkla kavusalim inşallahdoktor çok yüksek değil sınırda dedi değerlerime
Canım muzu bırak kesinlikle bende muz haricinde her akşam elma mandalin portakal vs yerdim onları da kestim beyaz ekmek yeme tam buğday ekmeği al mümkünse. Muz şekeri çok yükselten bir meyve bunlara dikkat edersek eğer kontrol altına alırız diye düşünüyorum. Allah'ın izniyle. Tabiki yazarım salı günüya bende hergun 1tane muz yerım hergun portakal suyu ıcıyorum mandalına falan akşam yıyorumacaba bunlar etkılıuor mu??muz bebege ıyı gelıyo dıye yıyordum aslımda bana 1.saat yuksek dedı dahılıyle gorusun dedı bende cts ye gıtmeyı dusunuyorum bugun saatlerce hastanede kaldım pzt gıdemeyecem ya sana doktor ne derse bana da yazarmısın degerlerımız yakın çıkmış çünkü ben de yarından ıtıbaren muzu keseyım o halde
Canım muzu bırak kesinlikle bende muz haricinde her akşam elma mandalin portakal vs yerdim onları da kestim beyaz ekmek yeme tam buğday ekmeği al mümkünse. Muz şekeri çok yükselten bir meyve bunlara dikkat edersek eğer kontrol altına alırız diye düşünüyorum. Allah'ın izniyle. Tabiki yazarım salı günü
dıyet lıstesımı verdı pekı sana??sende kılo fazlalıgı varmı??kac kılo aldın bu zamana kadar ??şuan kaçsınSelam canım ben gittim doktora değerin için şeker var diyemeyiz dedi sinir da olduğu için ama sen dikkat et dedi makarna pilav tatlı beyaz ekmek kesinlikle yok dedi çünkü gebelik ilerledikçe şeker artabilir dedi bu yüzden de sanki şeker varmış gibi sende davran dedi ben dahiliyeye gitmiştim beni endokrinolojiye sevk etti orda da takipli ol dedi
7 kilo aldım ama zaten zayıf hamile kaldım ben, endokrinoloji ye randevu al dedi eğer bulamazsan gel dedi burda kan şekeri olcelim dedi bir ay sonra bu bir ay içinde dikkat et dedi diyet listesini endokrinoloji verir dedi ..dıyet lıstesımı verdı pekı sana??sende kılo fazlalıgı varmı??kac kılo aldın bu zamana kadar ??şuan kaçsınben de cumartesi gıdecegım. bu aclık-tokluk olculecek sanırım onlarla ılgılı bısey dedı mı?!bıde aç mı gıttın??
gayet normal almıssın zaten zayıfmıssın da ben de 7kg aldım ama ben senden kıloluyumdur7 kilo aldım ama zaten zayıf hamile kaldım ben, endokrinoloji ye randevu al dedi eğer bulamazsan gel dedi burda kan şekeri olcelim dedi bir ay sonra bu bir ay içinde dikkat et dedi diyet listesini endokrinoloji verir dedi ..
Bana da haber ver canım hayırlı haberler inşallahgayet normal almıssın zaten zayıfmıssın da ben de 7kg aldım ama ben senden kıloluyumdurneyse bakalım cts bana ne dıyecek??
ben de bugun gıttım bana abartacak bıse yok dedı .Şuna dıkkat et bunu tüket vs oyle dıyetısyene de yonlendırmedıBana da haber ver canım hayırlı haberler inşallah
Hayırlı olsun canım dikkat ederiz kendimizben de bugun gıttım bana abartacak bıse yok dedı .Şuna dıkkat et bunu tüket vs oyle dıyetısyene de yonlendırmedıkendı doktorumda daha temkınlı dahılıden sonra ona gıttım o ıstersen haftacı burdakı dıyetısyene gel dedı
aclik kan sekeriniz kacti ilk ohrendiginizdeSelam canım ben gittim doktora değerin için şeker var diyemeyiz dedi sinir da olduğu için ama sen dikkat et dedi makarna pilav tatlı beyaz ekmek kesinlikle yok dedi çünkü gebelik ilerledikçe şeker artabilir dedi bu yüzden de sanki şeker varmış gibi sende davran dedi ben dahiliyeye gitmiştim beni endokrinolojiye sevk etti orda da takipli ol dedi
Açlık şekerim 72aclik kan sekeriniz kacti ilk ohrendiginizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?