Kızlar bisi sorcam.. ben 15. Haftamdayim ve bütün sikayetleri bitti.. kirmizi etten tiksiniodm oda bitti artik kokmuo hicbisey.. bebegime biseymi oldu diye cok endişelendiriyorum yardim edin yorumlarinuza cok ihtiyacm var
Yok canım alakası yık ben oğluma hamileyken 16. Haftaya kadar tavuğun lafını bile duymak istemiyordum, tatlı yiyemiyordum ve devamlı limon yiyordum. 16. Haftaya girdiğimde bıçak gibi kesildi sanki bunlar. Tavuğu yine eskisi gibi seve seve yemeye başladım, limonu salatalarda yiyordum ve acayip tatlı düşkünlüğüm oldu. Çok normal canım endişe etme...
Kızlar bisi sorcam.. ben 15. Haftamdayim ve bütün sikayetleri bitti.. kirmizi etten tiksiniodm oda bitti artik kokmuo hicbisey.. bebegime biseymi oldu diye cok endişelendiriyorum yardim edin yorumlarinuza cok ihtiyacm var
Canım b hcg hormonu 12. Haftada max seviyesine ulaştıktan sonra hızla güşmeye başlar çünkü artık plesenta tam olarak gelişir ve aracılık görevini tam olarak yerine getirmeye başlar. Böylece senin gebelik şikayetleri dediğin şeyler yok olmaya başlar.
Ben 16. Haftadayım ve geçmeyecek sandığım bulantılarım gerçekten ciddi biçimde azaldı.. Göğüs hassasiyeti gitti ama şişlik duruyor.
Yinede için rahat etmiyorsa mutlaka doktora görün. Sevgiler..
evet, en azından mide bulantısı felan olduğunda sorun olmayabiliyordu yani anlamam için.. Şimdi bulantılar geçince ve hissetmediğim için hala birşey mi oldu acaba diyorum.