gebelik sıkıntım :(

tugbaksy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
45
7
18
Adana
arkadaslar 33. haftadayım kasık demiym bikini bölgesindeki kemiklerim cok agrıyor acaba harekestemi bu aylarda böyle yoksa bende mi bi problem var onun dısında da hiç bi agrım yok ?? yardımcı olur musunuz ???

bilmiyorum ki ben sancı filan çekmedim 39+1 de doğurdum sezaryenle , 38 haftaya girdiğimden itibaren sürekli az az bel ağrım olurdu okadar öncesinde de birşey olmadı hiç , bilmiyorum ki neden oluyor , doktoruna söyledin mi ?

bilmiyorum ki ben sancı filan çekmedim 39+1 de doğurdum sezaryenle , 38 haftaya girdiğimden itibaren sürekli az az bel ağrım olurdu okadar öncesinde de birşey olmadı hiç , bilmiyorum ki neden oluyor , doktoruna söyledin mi ?

hayır bir haftadır var ama doktora gitmedim daha bi hafta sonra kontrolüm var yani daha dogrusu bu sancı degil dediğim gibi bikini bölgesi kemiklerim agrıyo :(

hayır bir haftadır var ama doktora gitmedim daha bi hafta sonra kontrolüm var yani daha dogrusu bu sancı degil dediğim gibi bikini bölgesi kemiklerim agrıyo :(

doğum stresinden mi oluyor acaba ? Normal veya sezaryen diyolar mı ?

Cnm bendede olmustu son ay oldugu için bebek aşağıya iniyormuş baskıdan dolayı oluyormuş sancı bana öyle söylemişti doktorum

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Bende de o söylediğin ağrı 31. haftadan beri var. Doktora her gittiğimde söylüyorum ve normal olduğunu bebeğin aşağıya yaptığı baskıdan kaynaklandığını söylüyor. Bende o ağrıya ek olarak kasık ağrısıda mevcut. Bu haftalarda da vajinama bıçak saplıyorlarmış gibi oluyor.

Cnm bendede olmustu son ay oldugu için bebek aşağıya iniyormuş baskıdan dolayı oluyormuş sancı bana öyle söylemişti doktorum

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haklısınız sanırım zor günlerr baslıyo bu zaman kadar o kadar sorunsuzdu ki hep öyle gidicek sandım herhalde :1:

Canım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Bende de o söylediğin ağrı 31. haftadan beri var. Doktora her gittiğimde söylüyorum ve normal olduğunu bebeğin aşağıya yaptığı baskıdan kaynaklandığını söylüyor. Bende o ağrıya ek olarak kasık ağrısıda mevcut. Bu haftalarda da vajinama bıçak saplıyorlarmış gibi oluyor.

amin ins herkese sağlıklı dogum ve bebekler nasip etsin cok sükür kasık agrısı yok ins senin de gecer

o ağrı bende de var 30. haftadan beri diyebilirim.
Bacaklarım bikini bölgemin arası filan berbat durumda. Sanki hammışım da çok hareket edince oralarım tutulmuş gibi..

Doktor normal dedi

cok tesekkür ederim hanımlar gercekten rahatladım insan korkuyo bide onun dısında cok sükür hiç bi şikayetim yok demek o da normalmiş ilk hamilelik olunca insan deneyimsiz oluyo haliyle :9:

Back
X