Gebelik silik çizgi acilll

eliffyaren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
37
6
1
21
Merhaba kızlar adete 1 gün var test yaptım böyle çıktı sizce varmı ilk defa böyle çıktı gördüm şaşırdım testi yapar yapmaz belli oldu

Hayırlısı olsun ama adete 1 gün kala baya koyu olması gerekmezmiydi testte bozuk olabilir veya hassasiyeti yüksek olmayabilir inşallah vardır gebelik

Hayırlısı olsun ama adete 1 gün kala baya koyu olması gerekmezmiydi testte bozuk olabilir veya hassasiyeti yüksek olmayabilir inşallah vardır gebelik
Sanırım öyle belki geç döllenme var siye düşünüyorum inşallah vardır adetime 3 gün varmış ben yanlış hesaplamışım

Bu kadar silik çikti

Eklentiler

• IMG_20240212_105357.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 47
Bende onu diyorum neden pozitif cikti snra yaptim da negatf cik onu anlamiyrm basina gelen varmı
Canım sen inatla kan vermiyorsun. Günlerdir 7 gün önce test yaptığını söyleyen konular açmışsın sana daha ne söyleyim. Bir zahmet kan ver, dilimde tüy bitti artık. Vermiyorsan da test yapma. Gördüğün gibi net sonucu öğrenemiyorsun.

Yapmiuorum zaten daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…