- 7 Ağustos 2023
- 37
- 6
- 1
- 21
- Konu Sahibi eliffyaren
Merhaba kızlar adete 1 gün var test yaptım böyle çıktı sizce varmı ilk defa böyle çıktı gördüm şaşırdım testi yapar yapmaz belli oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım öyle belki geç döllenme var siye düşünüyorum inşallah vardır adetime 3 gün varmış ben yanlış hesaplamışımHayırlısı olsun ama adete 1 gün kala baya koyu olması gerekmezmiydi testte bozuk olabilir veya hassasiyeti yüksek olmayabilir inşallah vardır gebelik![]()
Anladım canım bence adetin geçmesini bekle derim daha net olurSanırım öyle belki geç döllenme var siye düşünüyorum inşallah vardır adetime 3 gün varmış ben yanlış hesaplamışım
Adetim 3 gün geçe bugün öğrendim yani geç döllenme ❤ benimki de silikti. Ve ilk gebeliğimde de 2 gün kala silikle öğrendim. Hemen kan vermeni tavsiye ederim.Merhaba kızlar adete 1 gün var test yaptım böyle çıktı sizce varmı ilk defa böyle çıktı gördüm şaşırdım testi yapar yapmaz belli oldu
Eki Görüntüle 3386648 Eki Görüntüle 3386658
Adet gününde sabah ilk idrarla tekrar yap canım inşallah vardırSanırım öyle belki geç döllenme var siye düşünüyorum inşallah vardır adetime 3 gün varmış ben yanlış hesaplamışım
Yani benim varmıdırAdetim 3 gün geçe bugün öğrendim yani geç döllenme ❤ benimki de silikti. Ve ilk gebeliğimde de 2 gün kala silikle öğrendim. Hemen kan vermeni tavsiye ederim.
evet baya silikmişBu kadar silik çikti![]()
Bende yaptim post ta açmıştım 7 gun kala yapmistim daha koyu ikinci cizgi silik çıkti ama tekrarladim testi cikmadiYani benim varmıdır
evet baya silikmiş
Adetten önce yapmıssın tabii ki pozitif duruyor. Dediğim gibi kan vermeden gerçek sonucu öğrenemezsin.Yani benim varmıdır
evet baya silikmiş
Bende onu diyorum neden pozitif cikti snra yaptim da negatf cik onu anlamiyrm basina gelen varmıAdetten önce yapmıssın tabii ki pozitif duruyor. Dediğim gibi kan vermeden gerçek sonucu öğrenemezsin.
Canım sen inatla kan vermiyorsun. Günlerdir 7 gün önce test yaptığını söyleyen konular açmışsın sana daha ne söyleyim. Bir zahmet kan ver, dilimde tüy bitti artık. Vermiyorsan da test yapma. Gördüğün gibi net sonucu öğrenemiyorsun.Bende onu diyorum neden pozitif cikti snra yaptim da negatf cik onu anlamiyrm basina gelen varmı
Yapmiuorum zaten dahaCanım sen inatla kan vermiyorsun. Günlerdir 7 gün önce test yaptığını söyleyen konular açmışsın sana daha ne söyleyim. Bir zahmet kan ver, dilimde tüy bitti artık. Vermiyorsan da test yapma. Gördüğün gibi net sonucu öğrenemiyorsun.