Gebelik silik cizgi

zey1235nep2345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2023
35
4
1
22
Kızlar teste silik var adete üç günüm var yardımcı olun acil gebelik varmi

Eklentiler

• 1684851825393607222009971488699.webp
    1684851825393607222009971488699.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 101
Malesef arkadaşım bu kuruma çizgisine benziyor
30 mayısta hastaneye gidip yine de kan vereyim gerçekte daha net çünkü. Foroğraf çekince kaliteyi düşürüyor. Böyle olupta hamile olan çok tanıdığım var. Ve idrarı fazlada damlatmadım ki kuruma çizgisi vs olmasin diye. Bakalım hayırlısı olsun. 1 buçuk sene olacak evliyim ama çocuk sahibi olamadık takdiri ilahi zamanını bekliyor

30 mayısta hastaneye gidip yine de kan vereyim gerçekte daha net çünkü. Foroğraf çekince kaliteyi düşürüyor. Böyle olupta hamile olan çok tanıdığım var. Ve idrarı fazlada damlatmadım ki kuruma çizgisi vs olmasin diye. Bakalım hayırlısı olsun. 1 buçuk sene olacak evliyim ama çocuk sahibi olamadık takdiri ilahi zamanını bekliyor
Kaç dakika sonra böyle gördünüz

Valla hemen hemen ilk 10 dk icinde çıktı. Amin inşallah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Var yok var yok diye diye insanın psikolojisini bozuyor ve bende kaç kere silik çizgi çıktı ama bundan daha koyu fakat silikti tam koyu da değildi galiba sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum.

Bende öyleyim gülüm bugün adet günüm kasık ağrılarım ve akıntım var ama adet olmadım inşallah olmam

Valla hemen hemen ilk 10 dk icinde çıktı. Amin inşallah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Var yok var yok diye diye insanın psikolojisini bozuyor ve bende kaç kere silik çizgi çıktı ama bundan daha koyu fakat silikti tam koyu da değildi galiba sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum.
Adetin geciktimi

Gebelik ihtimali yüksek. Adet gecikmesi var ise kan verin.

Sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum demişsiniz, öyle ise sebebini araştırmalısınız. Genetik kan pıhtılaşma testini yaptırın.

Gebelik ihtimali yüksek. Adet gecikmesi var ise kan verin.

Sürekli kimyasal gebelik geçiriyorum demişsiniz, öyle ise sebebini araştırmalısınız. Genetik kan pıhtılaşma testini yaptırın.
Kist var diyor ama özele gidip iyicene araştırma yapsınlar tüm tahlil alttan ultrasonla baksınlar birde benle eşimde kan uyuşmazlığımız var maalesef ondan dolayı kimyasal gebelik oluşması yüksek ihtimal

Adetin geciktimi
Adet gibi bir şey oldum ama ilk defa böyle kanamalarım oldu çogunlukla kahverengimsi kanamam oldu ara ara geldi sonra durdu anlamadım benim regl olmadan bir gün önce mutlaka karnımda hafif bir sızı olur regl ağrısı olduğunu çok net anlıyorum ve birde gögüslerim baya şiser merdivenden inerken tutarak inerim hem ağrır hem şişer fakat bu kanamam da kanama da denmez adına ama hayatta bende bel ağrısı olmazdı sadece kanamamdan 3 gün önce belim kopuyordu sabahlara kadar yatamadım. Bunları yaşadım işte

Back
X