- 4 Ocak 2021
- 498
- 458
- 53
- Konu Sahibi CelikBebek
-
2 senedir denemenin sonucunda hamile kalınca insan her şeye takıyor ya gerçektensenden leke geldi benden bildigin kan gelmistiprogestani kullan, is yapma uzan dinlen baska bisey yapma bide stres yapma gecmis olsun
Benimde 7 haftalıken kahverengi kanama olmuştu benim de iki sene sonunda hamile kalmıştım ama Allaha şükürler olsun bir şey olmadı şimdi 25 haftalık oldukKızlar merhaba evhamlı bir tip olduğum için tedirgin oluyorum şuan 6+3üm iki dün ve bugün tuvaletten sonra çok az da olsa kahverengi leke geliyor peçete ve çamaşırımda oluyor. Bugün doktor progestan hap verdi ama içim rahat değilnormal midir arkadaşlar. Bazıları iğne bazıları krem kullanıyor yapmam gereken başka bir şey olur mu acaba
Çok sevindim adına canım. Ne kadar sürdü peki bir de ne kullandınız acaba bunun içnBenimde 7 haftalıken kahverengi kanama olmuştu benim de iki sene sonunda hamile kalmıştım ama Allaha şükürler olsun bir şey olmadı şimdi 25 haftalık olduk
korkma boyle olan cok kadin var benimki 1 hafta surdu kendine dikkat et is yapma bu sureci atlat doktorunda iyi demis sorun yok sen mutlu ol ki bebegin stres yapmasin2 senedir denemenin sonucunda hamile kalınca insan her şeye takıyor ya gerçektençok hafif kahverengi leke de olsa işte insanoğlu Başladım bugün progestana sıkıntı olmaz inşallah bugün doktor her şey yolunda dedi kalp atışınıda gördük şükür.
Teşekkür ederim canımkorkma boyle olan cok kadin var benimki 1 hafta surdu kendine dikkat et is yapma bu sureci atlat doktorunda iyi demis sorun yok sen mutlu ol ki bebegin stres yapmasin
Hap olarak verdi doktor valla bilmiyorum ki canım fitil veya iğne olarak da veriliyormuş sanırım7 haftalıkken bendede kahverengi akıntı oldu ve 2 gün sürdü progestan kullanınca çok şükür geçti ama fitil olarak kullanmıyorsan yan etkileride olur yorgunluk baş dönmesi gibi. Çok şükür 11 haftalık olduk. :)
aminnn sende insallahTeşekkür ederim canımsen de çocuğunu sağ salim kucağına al inşallah
Doktor o şekilde de kullanılabilir dedi ama beceremedimO hap olarak kullandığın aynı zamanda fitil olarakta kullanılıyor canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindim adına canım. Ne kadar sürdü peki bir de ne kullandınız acaba bunun içi
Protestan kullandım birde iğne kullandım iki gün surdu başak da sadece sarı akıntı oluyordu 16 haftalık olana kadar sonra oda geçti
Var canım fitil direk etki ediyor ve ilacın yan etkileri olmuyor ama doktor ne dediyse onu yapman daha mantıklıDoktor o şekilde de kullanılabilir dedi ama beceremedimfayda olarak farkı var mı acaba
Meraba bende bat gunumde test yaparken kahverengi leke gelmisti ama testim pozitif cikti bugun 4. Gun dun seffaf akintim oldu ama bugun yeniden lekem gldi tekrar test yaptim ve belirgin pozitif cikti neyden kaynaklaniyo olabilir yardmci olur musunuz7 haftalıkken bendede kahverengi akıntı oldu ve 2 gün sürdü progestan kullanınca çok şükür geçti ama fitil olarak kullanmıyorsan yan etkileride olur yorgunluk baş dönmesi gibi. Çok şükür 11 haftalık olduk. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?